MHP’li Yalçın’dan Merdan Yanardağ’a tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’li Yalçın’dan Merdan Yanardağ’a tepki!
Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’a tepki gösterdi.

MHP'li Yalçın'dan MHP ortada yok diyen Yanardağ'a: "MHP sahaya Şubat ayında indi, seçim minderine erken çıktı..."

Yalçın tepkisinde, “MHP’nin şubat ayında İzmir’den verdiği start, medyada sayısız haber ve programa konu oldu. Bu gözü küllü CHP’liler ya Türkiye’de siyaset yapmıyor, ya da hayal dünyasında yaşıyor.” İfadelerine yer verdi…

“Yahu, MHP meydanlara ineli, aylar yıllar oldu.” dedi, MHP ortalarda yok iddiasını ortaya atan Merdan Yanardağ’a sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tepkisinde “TV dünyasının tele-yayıncısı Tele 1, Merdan Yanardağ’ın sermayesi olan küçük ve bir o kadar da düşük kaliteli bir kanal. Kuruluşundan bu yana siyaset dünyasında ucuz pazarlama yapıyor.” İfadelerini kullandı…

“MHP sahaya şubat ayında indi” 

Tele 1, son günlerde MHP aleyhinde algı operasyonlarına hız verdi. Geçen gün CHP’li Tekin Bingöl bu kanala çıkıp gülünç ve temelsiz iddialar ortaya atmış. Neymiş efendim; MHP ortalarda yokmuş, meydanlarda değilmiş.

Üstelik CHP’nin birinci çıktığı yerlerde harekete geçen teşkilat mensuplarımız, anlatma ve aydınlatma toplantıları için yüzlerce ilçeyi dolaştı. Öncesinde ise bölge ve il toplantılarını gerçekleştirdi.

MHP’nin şubat ayında İzmir’den verdiği start, medyada sayısız haber ve programa konu oldu. Bu gözü küllü CHP’liler ya Türkiye’de siyaset yapmıyor, ya da hayal dünyasında yaşıyor.

MHP seçim minderine erken çıktı diyen Yalçın paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Zinde ve güçlü bir teşkilata sahip olan MHP, seçim minderine erkenden çıktı. Zilletin kumanda merkezi CHP’ye ve zillet ittifakı destekçisi olan bilumum medya organlarına, özellikle de CHP’nin gözleri mahmur vekillerine, “İyi uykular!” diyoruz.

Atı alan MHP, Üsküdar’ı çoktan geçti! İstikamet; önce Sivas, sonra bütün Anadolu! Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyorsan ÇAĞRIM SANA...


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüm gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında!Önceki Haber

Tüm gözler Merkez Bankası'nın faiz karar...

AYM'den "yaşam hakkının ihlali" kararıSonraki Haber

AYM'den "yaşam hakkının ihlali" kararı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar