© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

Kabine toplanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek.

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.30'da gerçekleşecek. Toplantının ana gündem maddesi, öğretmen atamaları olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrasında atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı hakkında açıklamalar yapacak.

Kabine gündeminde kamuoyuna açık olan müfredat taslağı da ele alınacak. Ekonomi, enflasyonun düşürülmesi için atılabilecek adımların tartışılacağı diğer önemli bir başlık olarak yer alacak.

Terörle mücadelede ise Kuzey Irak'ta devam eden operasyonlar ve bölgedeki son durum, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından Kabine üyelerine sunulacak.

Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Ailenin Korunması ve Güçlenmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nın 15 Mayıs'ta kamuoyu ile paylaşılacağını duyurmuştu. Bu konunun da Kabine toplantısında ele alınması bekleniyor.

Dış politika ise İsrail'e yönelik ihracat kısıtlamaları ve olası ek yaptırımların değerlendirilmesiyle gündemde olacak. Kabine, geniş bir yelpazedeki konuları ele alarak ülkenin önemli meselelerini değerlendirecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER