© Tüm hakları saklıdır © 2020 Bizimbasin.com

MHP'li Özdemir: "Bize ait olan adalarımızı verelim mi diyorlar?"

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi İsmail Özdemir, sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşım yaptı. 

MHP'li Özdemir, paylaşımında şunları dile getirdi: 

"Osman Kavala konusunda Türkiye'nin egemenliğini yok saymaya kalkışanlar, Lozan ve Paris Anlaşmalarına aykırı olarak Ege'deki adaları silahlandırma yarışına giren Yunanistan'a da bize ait olan adalarımızı verelim mi diyorlar?

Avrupa'da süregelen Türk ve İslam düşmanlığı konusunda ses çıkarmayıp, AB'nin bağlı organlarında hemen her fırsatta milli davamız Kıbrıs, Akdeniz ve Ege'deki egemenlik haklarımız, terörle mücadelemiz ve ülkemize karşı sürekli ikircikli tutum takınılmasına birilerinin hiçbir söz söylemeyip, AHİM'in Türkiye'nin egemenliğine müdahale eden sözde kararlarını diline dolama sebebi nedir?

Kıbrıs Türklüğünün haklı mücadelesini yok sayıp, "egemen eşitlik temelli çözüm önerisini bir kenara bırakalım AB'nin istediği gibi Kıbrıs'ta Rum kesiminin tezlerini mi kabul edelim" bahsinin mi arayışındalar?

Kahraman askerlerimiz terörle amansız mücadele dönemindeyken ve terör inleri birer birer temizlenirken, tam da Irak'taki terör inlerine operasyon yapılması gündeme geldiğinde, ülkemizin terörle mücadelesine sürekli engel olmaya çalışan AB'nin bilinen ve mevcut tutumuna neden bir eleştiri getirmezler?

Terör sorununun getirdiği ekonomik yükten dem vurmayıp, AB'nin isteklerine boyun eğilirse Türkiye'ye yatırım geleceğini iddia edenler gerçekte hangi safta bulunuyor?"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER