AK Parti'li Menekşe Paraguay’ın milli gününü kutladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'li Menekşe Paraguay’ın milli gününü kutladı!
Abone ol
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Paraguay’ın milli gününü kutladığı bir paylaşımda bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe:

Paraguay’ın Ankara Büyükelçisi Sayın Ceferino Adrian Valdez PERALTA ve Değerli Eşlerinin nezdinde ; Kıymetli kordiplomatik mensupları,

Değerli konuklar, Bugün burada sizlerle Paraguay’ın milli günü vesilesiyle birarada olmaktan büyük mutluluk duyuyor, Paraguay’ın milli gününü en içten duygularla kutluyorum. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU Bey 2017’de, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi ise 2018 yılında Paraguay’a resmi ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Paraguay ile ikili ilişkilerimizinde özellikle son yıllarda büyük ivme kazandığını buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. İkili ilişkilerimizin önemine binaen dönemin Paraguay Dışişleri Bakanı Sayın Luis Alberto CASTİGLİONİ heyeti ile beraber 2019 yılında ülkemizi ziyaret etmişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın vaki daveti çerçevesinde Paraguay Cumhurbaşkanı Sayın Mario Abdo BENİTEZ’inde önümüzdeki dönemde ülkemizi ziyareti öngörülmektedir.

2018 yılında ülkemizin, 2019 yılında ise Paraguay’ın Ankara Büyükelçiliğinin faaliyete geçmiş olması ilişkilerimizin gelişimine büyük katkı sağladığı görülmektedir. Bu vesile ile ; Paraguay’ın ülkemizdeki ilk Büyükelçisi olan Büyükelçi Valdez’ide iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi yönündeki çalışmaları nedeniyle bir kez daha sizlerin önünde teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Önümüzdeki günlerde Paraguay dostluk grubu olarak, Paraguay’a ziyaret gerçekleştireceğimizide buradan sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sözlerime son verirken ; Paraguay milli gününü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Lideri Bahçeli’den Aliyev’e anlamlı armağanÖnceki Haber

MHP Lideri Bahçeli’den Aliyev’e anlamlı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye için Abu Dabi'deSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye için Abu D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar