Akıncı dizisi izleyenleri ekran başına kitledi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akıncı dizisi izleyenleri ekran başına kitledi!
Abone ol
Tüm Türkiye Atv ekranlarına kilitlendi Akıncı’yı izledi. Köklerini Osmanlı tarihinden alan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan Akıncı, aksiyon sahneleriyle gece damga vurdu. Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı’yı canlandıran Şükrü Özyıldız oyunculuğu ile herkesi hayran bıraktı. Akıncı’ya ulaşmak için her türlü tehlikeyi göze alan gazeteci Nergis Emiroğlu’nu canlandıran Büşra Develi başarılı oyunculuğu ile izleyenleri büyüledi.

Atv'de ekran macerası başlayan 'Akıncı' sosyal medyaya damga vurdu. Akıncı daha ilk dakikalarında sosyal medyada gündem oldu.

Akıncı, seyircisine böyle merhaba dedi…

Köklerini Osmanlı tarihinden alan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan Akıncı, aksiyon sahneleriyle gece damga vurdu.

"BEN NATO ÜYESİ DEĞİLİM"

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı'yı canlandıran Şükrü Özyıldız oyunculuğu ile herkesi hayran bıraktı.

AKINCI'DAN KONVOYA SALDIRI

Akıncı, terör örgütlerinin silah alışverişine balta vurmak için harekete geçti. İstanbul'da planlanan hain saldırı durdurmak için teslimatı durdurması gereken Akıncı, Türk polisini hedef alanlara acımadı.

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul'da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu 'bıçak sırtı' operasyonda yardımcı olur.

Türk polisine yapılan saldırının konvoyla Akıncı arasında yaşanan çatışma sahnesi izleyenlerin nefeslerini tuttuğu anlara sahne oldu.

Akıncı'nın ilk ortaya çıkışından itibaren hakkında yaptığı haberlerle tanınan gazeteci Nergis Emiroğlu kendisi ile karşı karşıya gelir. Gazeteci Nergis Akıncı'nın kim olduğunu bulmaya çalışıyor.

Çatışma ortasında kalarak bir anda hayatı tehlikeye giren Nergis'i kurtaran yine Akıncı oldu.

DİKKAT ÇEKEN 20:53 MESAJI:

Akıncı'nın 1. bölümüne Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Akıncı karakteri Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesini ziyaret etti. O anlara Akıncı'nın "Kanımın son damlasına kadar sultanımın şehrini koruyacağım..." sözleri damgasını vurdu.

Saat 20.53'te (İstanbul'un Fethi'nin 600. yılı - 2053) bu sahne gösterildi

Akıncı, Fatih Sultan Mehmed Han'ın kabrini ziyaret ediyor.

Heyecanla izlenen Akıncı sosyal medyadan yorum beğeni yağmuruna tutuldu.

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı dizinin kadrosunda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu, Kaan Alakent gibi isimler bulunuyor.

Dizinin sahneleri, şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görmeye başladı. İşte o sahnelerden biri...

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dini istismar eden terör örgütlerinden, çok sayıda şüpheliye gözaltı!Önceki Haber

Dini istismar eden terör örgütlerinden,...

CHP'deki yolsuzluk skandalının ardı arkası belli oldu!Sonraki Haber

CHP'deki yolsuzluk skandalının ardı arka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar