Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri!
Abone ol
Son dakika.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da ‘AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Üç gün içerisinde bu teşkilatımızı başta genel başkan yardımcımız Ali İhsan Bey olmak üzere, belediye başkanımız hep birlikte seferber oldular. Bu teşkilat Allah'ın izniyle Sakarya'da çok şeyleri başarılı kılacaktır. Kuruluşundan bugüne kadar Sakarya teşkilatımızın farklı kademelerinde görev almış tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert eleştiri: Türk siyasetini zehirlemektedir

Muhalefet milletin karşısına temel atmama törenleriyle çıkarken biz toplam bedeli 2 milyar 600 milyonu bulan eğitimden spora, ulaşımdan sağlığa pek çok yatırımı Sakarya'ya istifadeye sunuyoruz. Açılışını yaptığımız eser ve hizmetlerin bir kez daha şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Teşkilatsız başarı olmaz. Teşkilat varsa zafer vardır. Ben de şu anda karşımda ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla bir teşkilat görüyorum.  Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasette, başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyoruz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bugün elini vicdanına koyan herkes eski Türkiye ile yeni Türkiye ile farkı görüyor ve kabul ediyor. Bir yandan şehirlerimizi güzelleştirirken bir yandan çok büyük yol projelerini devreye alıyoruz. Bir yandan maruz kaldığımız onca saldırıda ekonomideki istikrarı korurken üretimde rekorlar kırıyoruz. Bugün açıklanan haziran ayı ihracat rakamları, Türkiye'nin üretim kapasitesini ve özel sektörün dinamizmini bir kez daha ortaya koydu.Aylık, çeyreklik ve 6 aylık bazda Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamlarına ulaştık. Allah'ın izniyle bu gidişle yıl sonuna biz rekoru kıracağız. Her bir vilayetimizde hizmetlerimiz kat kat artarken küresel ölçekte de güçlü, itibarlı, sözünün ağırlığı olan ülke konumumuzu perçinliyoruz.

Son 1,5 yıldır koronavirüs sürecinde yaşananlar dahi ülkemizin 2002'den beri kat ettiği mesafeyi göstermesi açısından yeterlidir. Türkiye, son 1 asrın en büyük sağlık krizi diye nitelenen bu salgını, hamdolsun dünyada en başarılı şekilde yöneten ülkelerden biri olmuştur. Sağlık hizmetlerinden tedarik zincirine sosyal destek programlarına hiçbir alanda boşluk ya da kaos oluşmasına müsaade etmedik. İngiltere 100 150 sterlin ile aşı yapıyor biz ise ücretsiz aşı yapıyoruz. Salgına karşı en etkili silah olan aşı konusunda erken vaziyet alarak önemli bir başarıya imza attık. Biz 52 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık. 

Biz ülkemizi salgın musibetinden en az zararla çıkartmanın mücadelesini verirken onlar kısır siyasi hesaplarının peşinden gittiler. 2023'e giden süreçte CHP, tıpkı 27 Mayıs darbesi öncesi gibi Türk siyasetini zehirlemekte, kirletmektedir. Vatandaşın siyaset kurumuna güvenini sarsarak vesayetçilere uygun ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Biz kuklayı da kuklacıyı da görüyoruz. CHP'nin bizi çekmek istediği tezgaha asla gelmeyecek, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Sanal gündemlerin sahte manşetlerin peşine takılmadan tüm enerjimizi ülkemiz ve milletimiz için eser üretmeye, hizmet üretmeye taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Türkiye'yi eski günlerine döndürmeyeceğiz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Savunma Bakanı Akar: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacı olan tüm araç, silah ve gereç ne varsa onları biz sağlayacağız”Önceki Haber

Milli Savunma Bakanı Akar: "Türk Silahlı...

ABD'nin skandal raporuna Türkiye'den tepki!Sonraki Haber

ABD'nin skandal raporuna Türkiye'den tep...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar