Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Abone ol
Son dakika.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Millet Bahçesi’nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Açılış töreni vesilesiyle bir araya geldiğimiz Millet Bahçemizin hayırlı olmasını diliyorum. Ümraniye'ye 2 millet bahçesi sözü vermiştik. İnşallah Ümraniyemizin sembollerinden biri haline gelecektir. İstanbul'u küresel bir merkez haline getirmeyi başardık. 2053 vizyonumuz yeşil kalkınma için kollarımızı sıvadık.

Hekimbaşı Millet Bahçemizin özelliği de gürültü kirliliğini önlemek için 5735 metrekare gürültü bariyeriyle donatılmış olmasıdır. Fatih Sultan Mehmet Han'ın emaneti bu güzel şehre yeni eserler kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz. 

İstanbul'a kazandıracağımız 17 millet bahçesinin 13'ünü tamamladık. En büyük projemiz ise Atatürk Havalimanı'na yapacağımız millet bahçemiz olacaktır. Atatürk Havalimanı'nda oluşturacağımız millet bahçesi dünyada ilk sıralarda yer alacak.

Yaşı 60'ın üzerinde olanlar 70-80-90'ların Ümraniye'sini hatırlayacaktır. Ya öldürülen işçiler, ya patlayan çöplüğüyle ya da sefalet görüntüleriyle yer alır. Kim vardı belediyede, CHP. CHP deyince akla çöp, çamur, çukur, pislik gelir. Ümraniye denince akıllarda İstanbul'la ilgisi olmayan uzak bir yer gelirdi. İstanbul'un her köşesini her mahallesini, her ilçesini altyapı ve üst yapıyla donattık, donatıyoruz. İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı olduğum zaman bu Ümraniye'nin hali neydi? Göreve geldik, Ümraniye bu hale geldi. Sizlerin desteği olmasaydı biz bugün buralara gelmezdik.

1999 depremi bölgemizdeki şehirlerimizin tamamıyla birlikte İstanbul zaaflarını ortaya serdi. Şehrin yapı stokunun dönüştürülmesi ihtiyacı ortaya çıktı. Son 9 yılda sosyal konutlarla birlikte 2,5 milyon konutun dönüşümünü tamamladık. 300 bin konutun inşası sürüyor.

"BOYNUMUZUN BORCUDUR"

İstanbul'un maddi ve manevi zenginliğini hedef alan her saldırıyı da failleriyle birlikte yerin 7 kat dibine gömmek boynumuzun borcudur.

Vesayetin ayak oyunlarından terör örgütlerinin saldırılarına kadar nice engeli aşarak ülkemizi hak ettiği yere getirmek için çalıştık.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağlık Bakanlığından yenidoğanlar için "K vitamini" genelgesiÖnceki Haber

Sağlık Bakanlığından yenidoğanlar için "...

Son dakika... KKTC'de yeni hükümet kurulduSonraki Haber

Son dakika... KKTC'de yeni hükümet kurul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar