Gara'ya giden HDP'li vekil hakkında soruşturma başlatıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gara'ya giden HDP'li vekil hakkında soruşturma başlatıldı!
Abone ol
Terör yuvalarını sürekli ziyaret eden HDP Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan soruşturma açıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gara'ya giden kişinin HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu duyururken şu sözleri kullanmıştı: "Bazen Gara'ya bazen Mahmur'a gidiyor. En nihayetinde Gara'ya gidiyor. Gara'ya giden HDP'li milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir." Bu açıklamaların ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek Taşdemir hakkında soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, HDP Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan soruşturma başlatıldı.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Son dakika olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "20.02.2021 tarihinde ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan programda, PKK/KCK silahlı terör örgütü mensuplarının bulunduğu ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından operasyon yapılan Irak'ın Gara bölgesine gittiği açıklanan Halkların Demokratik Partisi 27'nci Dönem Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir hakkında, yapılan açıklamalar ihbar kabul edilerek 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 314/2 maddesi kapsamında 'silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçundan soruşturma başlatılmıştır" denildi.

BAKAN SOYLU AÇIKLAMIŞTI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun A Haber canlı yayınında Gara'ya gittiğini açıkladığı HDP'li milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir tam bir terör militanı çıktı.

Soylu şunları söyledi; "Bazen Gara'ya bazen Mahmur'a gidiyor. En nihayetinde Gara'ya gidiyor. Ve ne kadar kaldığını söyledikten sonra yanındaki bunu tanıdın mı diyor. HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir var. Gara'ya giden HDP'li milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir"

Bu açıklamaların akabinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Taşdemir hakında terör örgütü üyesi olmak suçundan soruşturma başlattı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rusya Dışişleri'nden Turancılık açıklamasıÖnceki Haber

Rusya Dışişleri'nden Turancılık açıklama...

Babacan, "Konuşan Türkiye istemişti... partilisini susturdu!"Sonraki Haber

Babacan, "Konuşan Türkiye istemişti... p...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar