MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini eleştirdi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini eleştirdi!
Abone ol
MHP Genel Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini eleştirdi.

Bahçeli özetle şunları kaydetti:

DİKEN OLMA: CHP Genel Başkanı, “Türkiye’yi barıştıracağım” diyor. Kılıçdaroğlu’nun ya ruh sağlığında kaygı verici bir bozulma vardır, ya da siyaseti akıl dağılması, rota sapması yaşamaktadır. Türkiye küs değildir, tam tersini iddia eden Kılıçdaroğlu ve çıkarcı ortakları kündeye gelmiş müfteriler koalisyonudur. Kılıçdaroğlu’na tavsiye ediyorum, diken olup ayağa batıncaya kadar, gül ol da yakaya takıl.

SAMİMİYSEN DESTEKLE: Hatırlatırım ki, 9 Şubat 2008 tarihli Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu, Anayasa Mahkemesi’nin kapısında soluğu alan CHP, kanunu iptal ettirmişti. Bu nedenle, Kılıçdaroğlu’nun başörtüsüne yasal düzenleme çağrısı yapması, müteakiben hazırlanmış teklifin TBMM Başkanlığına sunulması baştan ayağa sahtekarlık ve saçmalıktır. Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi samimiyse buyursunlar, anayasa değişiklik teklifine destek versinler.

CEMEVİ DE BİZİM: Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimiz bizim canımız, can beraberimizdir. Cami ne kadar bizimse cemevi de o kadar bizimdir. Saz bizim söz bizimdir, cem bizim semah bizimdir. Şayet Alevi kardeşlerimiz cemevini ibadethane görüyorsa, ki öyledir, bize düşen buna saygı duymak ve yapıcı ve destekleyici bir tavır almaktır.

GEÇ BU MASALLARI: (CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti): Neymiş, ziyaretin amacı teknolojik ve bilimsel gelişmelere yönelik görüş alışverişinde bulunmakmış. Sayın Kılıçdaroğlu, bırak bu işleri, geç bu masalları. Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel “zillet” adayının ismini öğrenmeye gittin. ABD’ye bel bağlama seni bir dolara ele verir. Sen sen ol, gene de tedbiri elden bırakma, Biden ve çevresinin telkinlerine, Pensilvanya’nın tembihlerine asla inanma, sakın kulak kabartma. Teslim olmuş başa devlet konmaz, konsa bile çok durmaz, duramaz. İnanıyoruz ki, Allah bilir kulunu, ona göre verir çulunu. Zilletin çulu Türkiye’nin başına geçirilmek istenen deli gömleğidir.

ARAÇTAKİ UYUŞTURUCU: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir cenaze nakil aracında yüklü miktarda uyuşturucu yakalanmıştır. Meğer İstanbul Belediyesi gerçekten de çok çalışıyormuş! CHP’nin gerçek yüzü suçtur, kirdir, çamurdur.

Kaynak:Milliyet

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Herkesin sağlık hakkına kolaylıkla ve yüksek hizmet kalitesiyle eriştiği bir Türkiye'yi hayal ediyoruz"Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Herkesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a gittiSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a gitt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar