MHP'den Akşener Açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'den Akşener Açıklaması!
Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, İP'li Meral Akşener'in gezdiği yerlerde çıkan olaylar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gezdiği yerlerde çıkan olaylar hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, önceden belirlenen yol haritası doğrultusunda hareket eden iki liderden birisi olan Meral Akşener'in özellikle MHP'nin güçlü olduğu yerlere gittiğini hatırlatarak, önceden planlanmış olayların sahnelediği ziyaretlerden mağduriyet oluşturup siyasi rant elde etmeye çalıştıklarını söyledi.

MHP'Lİ KAMİL AYDIN'DAN MERAL AKŞENER'İN GEZİLERİNDE ÇIKAN OLAYLARA TEŞHİS

A Haber'in ''Meral Akşener'in gezilerinde neden olay çıkıyor?'' sorusuna cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Meral Akşener'in özellikle MHP'nin güçlü olduğu yerlerde olay çıkarma politikası izlediğine dikkat çekerek, ''Bir çiftçinin yanına o yörenin çiftçisiymiş gibi Sarıkamışlı birisini getirip işte Erzurum'da bağırttırıyorlar. Buralara baktığımızda MHP'nin gerçekten ana akım olarak çok güçlü olduğu seçim bölgeleri. Tahrik etmeye ve olay çıkarmaya, buradan da bir zaafiyet ve karşı tarafı yıpratıp kendi adına mağduriyetten bir siyasi rant oluşturma taktiği izleniyor.'' dedi.

İKİ MUHALEFET LİDERİNİN GEZDİĞİ YERLER NE ANLAM İFADE EDİYOR?

Muhalefet liderlerinin gezdiği yerler itibariyle bir yol haritası doğrultusunda hareket edişine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, ''Zillet İttifakı dediğimiz yapıda, üst akılın slogan üretip servis ettiği gibi bir de yol haritası çizilmiş. Güya sözüm ona halka inme konusunda milleti kandırıyorlar. Dikkat ederseniz Kılıçdaroğlu nereleri geziyor, Akşener nereleri geziyor? Birisi Doğu ve Güneydoğu'da HDP seçmeni üzerinde yoğunlaşıyor. Diğeri de MHP seçmeninin yoğun ve MHP'nin güçlü olduğu yerlerde provokatif bir teknikle çalışıyorlar.'' dedi.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ TEŞKİLATLARIMIZI UYARDI

Muhalefetin provokatif eylemlerine karşı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Teşkilatları uyardığını hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu konuda feraseti yüksek bir siyasi liderdir. Teşkilatlara verdiği mesajda, 'Sakının gerekirse o gün orayı terkedin orada olmayın.' uyarısı vardır. Çünkü biz bu tür kalkışmaları daha önce çok gördük. Şu anda Meral Akşener'in yaptığı da budur. Gittiği her yerde otobüslerle insanları taşıyorlar. Halkın arasına kendilerinin korsan bir takım figürlerini yerleştiriyorlar. Olayın aslı budur.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Borcu olanlar bu yapılandırmayı kaçırmasın!Önceki Haber

Borcu olanlar bu yapılandırmayı kaçırmas...

4346 kadrolu işçi alınacak!Sonraki Haber

4346 kadrolu işçi alınacak!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar