MHP'li Büyükataman'dan Kılıçdaroğluna: "Benim aklım hep Türkiye’dir.' diyen Sayın Genel Başkanımız karşısında kaybetmeye mahkûm olacaktır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Büyükataman'dan Kılıçdaroğluna: "Benim aklım hep Türkiye’dir.' diyen Sayın Genel Başkanımız karşısında kaybetmeye mahkûm olacaktır"
Abone ol
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TV programlarına katılıp demokrasinin vasıtaları kullandığı halde, 'ülkede demokrasinin olmadığı' söylemleri üzerine konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'yuvarlak masa' toplantısı sonrası kendisine sorulan masanın HDP ayağına cevap veremediğini aktaran Büyükataman, 'masanın 1 değil 4 ayağı olsa ne olur, 14 ayağı olsa ne olur.' şeklinde konuşması üzerine; "CHP Genel Başkanı için bu ülkede 5 dil olsa ne olur, 10 millet olsa ne olur, ülke 3'e bölünse olsa ne olur, ay yıldızlı şanlı bayrağın yanında paçavralar sallansa ne olur!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun bir saat konuşsa da bir tane mantıklı cümle kuramadığını belirten Büyükataman, Kılıçdaroğlu'dan için; " 'Benim aklım hep Türkiye’dir.' diyen Sayın Genel Başkanımız karşısında kaybetmeye mahkûm olacaktır." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İsmet Büyükataman'ın açıklaması şöyle;

KILIÇDAROĞLU, SAFSATADAN BAŞKA BİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEDİR

"Kılıçdaroğlu, katıldığı TV programında bir saat konuşsa da yine bir tane mantıklı cümle kuramamıştır. Demokratik vasıtaları kullanarak siyaset yaptığından bihaber olan Kılıçdaroğlu, kendisine ezberletilen "ülkede demokrasi olmadığı" safsatasından başka bir şey söylememektedir.

Masanın HDP ayağına cevap veremeyip “Masanın 1 değil 4 ayağı olsa ne olur, 14 ayağı olsa ne olur.” diyen CHP Genel Başkanı için bu ülkede 5 dil olsa ne olur, 10 millet olsa ne olur, ülke 3'e bölünse olsa ne olur, ay yıldızlı şanlı bayrağın yanında paçavralar sallansa ne olur!

KILIÇDAROĞLU, 28 ŞUBAT MGK KARARLARINI UYGULAMA KARARLILIĞINDAKİ AKŞENER'DEN HAKKINI ALMIŞ MIDIR?

Toplantının ardından yayınlanan bildiriye dair bir eleştiri getirilemediğini söyleyen CHP Genel Başkanı, boş tenekeden çıkan gürültüyü müzik zannetmekle kalmıyor, bir de bu gürültünün sanat çevrelerince dikkate alınmadığından yakınıyor.

Bu vesile ile 28 Şubat’ın en büyük mağduru olduğunu öğrendiğimiz Kılıçdaroğlu, oturdukları masada MGK kararlarını uygulama noktasında kararlılığını ifade eden Akşener’den hakkını almış mıdır, hanımefendi ile helalleşmiş midir?

Akılları teraziye çıkarmaya kalkan bu zatın, değil sadece kendi ve yancılarının aklını, ağababalarının aklını da alarak teraziye çıkmasının bir faydası olmayacak, “Benim aklım hep Türkiye’dir.” diyen Sayın Genel Başkanımız karşısında kaybetmeye mahkûm olacaktır."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Erbaş: "Bu şehrin doğasına ve tarihine davet ediyoruz”Önceki Haber

MHP'li Erbaş: "Bu şehrin doğasına ve tar...

19 ilde sahte para operasyonuSonraki Haber

19 ilde sahte para operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar