MHP'li Yönter'den Şahan Gökbakar'a tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Yönter'den Şahan Gökbakar'a tepki
Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Marmaris yangınında Instagram'dan canlı yayınlar yapan Şahan Gökbakar'a sert tepki gösterdi.

İzzet Ulvi Yönter, Şahan Gökbakar'ın sanatçıları fişleyen bir gazeteye tepki gösterdiği videoyu alıntılayıp "Seviyen aynı Recep İvedik" yazdı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter'den Şahan Gökbakar'a tepki

"Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma"

Yönter tweet'inde "“Seviyen aynen Recep İvedik...Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar...Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da traji komik aklından çıkarma...Güldürmeden önce utanmayı dene!" diye yazdı. 

Şahan Gökbakar, Yani Asır gazetesinin manşetine "Hep Turkey" etiketini paylaşan sanatçıları taşımasına tepki göstermiş ve paylaştığı videoda "Medyada böyle manşetler atıp 'HelpTurkey' diyen insanlara, sanatçılara fişlemeler, hedef göstermeler... 'Siz nerenin sanatçısısınız?' demeler. Siz nerenin gazetesisiniz? Siz hangi ülkenin basınısınız? Kendinize onu sorun önce. Siz hangi ülkede haber çıkartıyorsunuz, önce onu kendinize sorun. O insanların hepsi kıymetli insanlar. Türkiye'deki herkes gibi kıymetli insanlar. O insanlar bu ülkeye vergi veriyorlar. O insanlar yaptıkları sanatla, oyunculukla, müzikle bu ülkede yaşayan insanların ruhunu, gönlünü hoş ediyorlar. Siz ne vasıfla o insanları fişliyorsunuz?" demişti. 

Öte yandan Marmaris'te başlayan yangının ilk gününden bu yana, alandan canlı yayınlar ve paylaşımlar yaparak yetkililere sesini duyurmaya çalışan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, orman yangınının Marmaris’teki evine ulaşmadan söndürülme işleminin başarıyla gerçekleştiğini açıkladı.

Türkiye 28 Temmuz'dan bu yana farklı alanlarda peş peşe çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Marmaris'te bulunan ve yangının başından beri bölgede canlı yayın yaparak yetkililerden yardım isteyen komedyen Şahan Gökbakar, son olarak orman yangınının Marmaris'teki evine ulaşmadan söndürülme işleminin başarıyla gerçekleştiğini açıkladı.

"Biz kazandık. Biz derken kendimden bahsetmiyorum"

Zor bir gece geçirdiklerini belirten Gökbakar, yangını söndürdüklerini söyledi:

Biz kazandık. Biz derken kendimden bahsetmiyorum. Yangını söndürdük. Donanmamıza, sahil güvenliğimize, Fethiye’den gelip soğutma işlemi yapan kıyı emniyetimize, Aydın İtfaiyesi’ne çok teşekkür ederim.

Yangın söndürme hortumunu alarak soğutma işlemini de gerçekleştiren Gökbakar, “Soğutma çok önemli. Tekrar yanmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Ünlü komedyen, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda ise alandan bilgi vererek, her şeyin kontrol altında olduğunu aktardı.

Gökbakar, son paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Herkese günaydın güzel insanlar. Bu sabah her şey kontrol altında ve güzel durumda. Görüyorsunuz arkamızda donanmamızın çıkartma gemisi de burada. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Dün gece de soğutma çalışması işlemi yaptıktan sonra, gece çok kritikti. O nedenle onlar da gözcülük yaptılar, nöbette bulundular ve sabaha karşı da zaten gün ağrırken 2 noktaya müdahalede bulundular.

Vadinin genel görünümü şu anda böyle. Burada yeşili olabildiğince, tutabildiğimiz kadar tutmaya çalıştık.

Ama dediğim gibi yüzde 40’ı maalesef yandı. Özellikle de tepe bölümler, oraya çünkü hiç müdahale edemedik. Çok da yoğun bir yangınla yandığı için de, biraz cılızlaştı. Ama vadinin size gösterdiğim genel bölümünü bu şekilde koruyabildik. İyi ki burada müdahale edebileceğimiz bir alan vardı.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sultangazi'de PKK operasyonu: 3 kişiye gözaltıÖnceki Haber

Sultangazi'de PKK operasyonu: 3 kişiye g...

CHP'nin teklif götürdüğü eski AK Partili kim? Hilmi Daşdemir konuştu..Sonraki Haber

CHP'nin teklif götürdüğü eski AK Partili...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar