MHP'nin İktidarı Yolun Başıdır ve O Yolun Başı Çok Yakındır!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'nin İktidarı Yolun Başıdır ve O Yolun Başı Çok Yakındır!
Abone ol
MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan," MHP'nin iktidarı, yolun başıdır ve o yolun başı çok yakındır. İktidardan sonra alınacak çok yol, ulaşılacak onlarca kutlu hedef vardır" şeklinde sürdürdü.

Biz hiçbir gücün, güç odağının, fitne ve fesat yuvasının, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Liderine zerre kadar etki edemeyeceğini çok iyi bilenlerdeniz.

Bilge Lider Devlet Bahçeli hiç şüphesiz ki bu süreçte de MHP'nin, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, dolayısıyla Büyük Türk Milletinin menfaatleri açısından en doğrusu neyse onu yapıyor.

Türk milletinin Ülkücü kadrolara mecburiyeti güneş gibi ortaya çıkacaktır. Ülkücü kardeşlerime diyorum ki, En az hırsızın arsıza, kahpenin yolsuza, Allahsız'ın kendisine, namerdin Allahsız'a güvendiği kadar, Allah'ına, liderine ve teşkilatına güven!

Büyük fotoğrafa gözünü dik! Oku, çalış, azmet, sabret! Gündelik siyasi mülahazalardan uzak dur! Kendini o kutlu güne hazırla! Ve bil ki, gelecek biziz, biz geleceğiz! Senin ve benim için, bunun dışındakiler tatava-dan bir adım ötesi değil! Ve sakın unutma! Sefer bizim, zafer Allah'ın olacaktır.

Bilge liderin sağlam ve kararlı politikaları ile mevcut konjonktür MHP'yi artık daha yüksek sesle iktidara çağırıyor. Eğer MHP kendini milletine süratle ifade edip anlatabilirse bu partinin yarın iktidar olması değil; olmaması sürpriz olur.

Çünkü; iktidar vakti gelen bir fikri, hiçbir güç Allah'ın izniyle engelleyemez...

Çünkü; MHP onlara ve onların her türlü tuzaklarına rağmen , olması gerken yerde dimdik duruyor...

Çünkü; MHP'nin iktidarı, yolun başıdır ve o yolun başı çok yakındır. İktidardan sonra alınacak çok yol, ulaşılacak onlarca kutlu hedef vardır...

Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin ilkeli duruşu; Türk Devleti'nin bekasını, cumhuriyetin kazanımlarını, hukuku ve gerçek demokrasiyi, hukuksuzlara ve teröristlere karşı ise tavizsiz ve amansız bir mücadeleyi savunmaktadır.

Bu duruş, yalnızca Türk'ün değil, Kürt kökenli vatandaşlarımızında iyiliğini düşünen tek siyasi cenahın MHP olduğunun bir kanıtıdır. Tarih, daha önce defalarca haklı çıkmasına şahitlik ettiği Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin takdire şayan bu duruşuna da, altın harflerle yazılacaktır.

Zakir Tercan
MHP Edirne İl Başkanı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremde hayatını kaybeden Buse bugün defnedildiÖnceki Haber

Depremde hayatını kaybeden Buse bugün de...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş deprem açıklamasıSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş deprem aç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar