Optimar Araştırma: 'Müge Anlı koltuğunu kaptırdı ve İşte yerine geçen isim' diyerek paylaştı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Optimar Araştırma: 'Müge Anlı koltuğunu kaptırdı ve İşte yerine geçen isim' diyerek paylaştı!
Abone ol
Optimar tarafından yayınlanan bir ankette atv'nin pür dikkat izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı sert programının sunucusu Müge Anlı'nın koltuğunu kaptırdığı ifade ederek, yerine geçen isimleri açıkladı.

Optimar tarafından yayınlanan bir anket oldukça ses getirdi. Bu ankette Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlere yer verildi. Listede yükselen iki isim dikkat çekiyor. Biri Haluk Levent diğeri ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu..

Haluk Levent yapmış olduğu yardım kampanyaları ile öne çıkarken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise daha çok yandaş medyanın hedef almasıyla gündem oluyor.

Optimar anketinde Müge Anlı detayı da vardı. Yıllar yılı Müge Anlı en iyiliksever kişi olarak liste başında yer alıyordu. Bugüne dek çok sayıda kayıp ve ölüm vakasını çözen Müge Anlı aynı zamanda da gerek eğitim alanında gerek sosyal yardımlar alanında yüzlerce yardıma imza atmıştı.. 

OPTİMAR ANKETİNDEN YENİ VERİLER

Yeniçağ gazetesi tarafından aktarılan habere göre: Optimar Araştırma Şirketi'nin açıkladığı anket sonuçlarına göre 2021'de Türkiye'de en çok konuşulan isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ikinci, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üçüncü sırada yer aldı.

YILIN EN İYİLİKSEVERİ: HALUK LEVENT

Araştırmada yılın en iyilikseveri sorusuna yanıt olarak en çok AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent'in adı verildi. Onu ikinci sırada Müge Anlı, üçüncü sırada medya patronu Acun Ilıcalı izledi. 

TÜRKİYE'DEN AYRILABİLİR

Öte yandan Haluk Levent'in bir süre sonra AHBAP başkanlığını bırakarak Türkiye'den ayrılacağı biliniyor. Bizzat Haluk Levent konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. 

020120221617556179819.png

2022 KASIM'DA GİDİYOR

Haluk Levent bu ayrılıkla ilgili açıklamasında  "Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana." ifadelerine yer vermişti. 26 Kasım 2022'de Haluk Levent'in Türkiye'den ayrılması bekleniyor. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marketlere kâğıt ve bez çanta, file zorunluluğu getirildi!Önceki Haber

Marketlere kâğıt ve bez çanta, file zoru...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli görüşecekSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar