Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Aklı kısa Sabri Uzun!

Sosyal medyada haberleri takip ederken “Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun'dan Bahçeli'ye gönderme: Siz, Ankara’yı ‘Kandil’e’ çeviren değil misiniz?” başlıklı bir haber gözüme yansıdı.

Sıkı bir terörist Demirtaş aşığı olan Sabri Uzun, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin sürekli PKK’lılara sahip çıkmasından dolayı ağır bir şekilde eleştirdiği AYM Başkanı Zühtü Arslan’a yönelik söylediği "Cesaretin varsa Kandil'e git" sözünden kendisi alınganlık göstermiş olmalı ki anlamsız, gereksiz, tutarsız, saçma sapan Sinan Ateş kardeşimizi Başkent’in ortasında, Cuma namazı çıkışında öldürten partili kim? Siz, Ankara’yı “Kandil’e” çeviren değil misiniz?” şeklinde bir cümle kurmuş…

Konfüçyüs, "Aklı kısa olan kişiye, uzun cevap verilmez." der. Aklı kısa olduğunu her daim ispat eden Sabri Uzun’a çok da uzun olmadan bir cevap daha vermek şart oldu.

Öncelikle şunu ifade edeyim. T.C. Anayasası'nın 90. maddesi gereğince Selahattin Demirtaş'ın yerel mahkeme tarafından tahliye edilmesini bekliyorum.” ve Milletvekillerimiz Anayasa üzerine yemin ettiler. Anayasa Mahkemesi ve AİHM kararıyla cezaevinden çıkmalarına karar verilen Demirtaş ve Kavala, tahliye edilecek mi? Diktatör mü, hukuk mu?” cümleleriyle PKK’lılara özgürlük isteyen Sabri Uzun gibi bir adamı, geçmişte bu ülkenin en hayati kurumu olan İstihbarat Daire Başkanı yapan kimse vatana ihanetten yargılanmalıdır.

10 bine yakın askerimizi, polisimizi şehit etmiş, onbinlerce insanımızı öldürmüş terör örgütü PKK’ya hizmet eden Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala gibi vatan hainlerine özgürlük isteyen bir adam, bünyesinde bu kadar şehidi olan Emniyet kurumunda nasıl olur da “İstihbarat Daire Başkanı” görevini yapmış olabilir ki? Böyle bir zihniyetteki adam ajan mıydı, casus muydu, Truva atı mıydı neydi? Var mı cevabı olan?

MHP Lideri Devlet Bahçeli ne diyor, aklı kısa Sabri Uzun ne anlatıyor?

Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı yapmış adamın zekâ seviyesine bakar mısınız? Onbinlerce kişi öldürmüş PKK terör örgütüyle, girift bir cinayet üzerinden MHP’yi bir tutuyor.

Dünyanın başka ülkelerinde Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı yapmış bir adamın beynini çıkarıp alsanız bile böyle bir kıyaslama yorumu yapmaz yahut yapamaz. Çünkü böyle bir yorum akıl, mantık ve vicdan işi değildir. Hele hele İstihbarat Daire Başkanlığı yapmış bir zekâyla hiç mümkün değildir.

Aklı kısa Sabri Uzun!

Sen hangi hukuki gerekçeyle iddianamesi hazırlanmamış ve mahkemesi görülmemiş girift bir cinayetten MHP’yi kurumsal olarak tamamen töhmet altında bırakabiliyorsun?

Aklı kısa Sabri Uzun!

Mensuplarını savunduğun terör örgütü PKK’nın kuruluş sebebi öldürmek-ölmek iken, sebebi-gelişmesi-sonucu aydınlanmamış bir cinayetten MHP’ye Kandil’e benzetmesi yapmak aklı, şerefi, haysiyeti, karakteri olan birinin yapacağı davranış değildir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, PKK’lılara hukuki tolerans, sahiplenme, koruma kalkanı yaratan AYM’yi eleştirmesi durumu sen de nasıl bir travma yarattı ki, içindeki irini sosyal medya üzerinden döktün Sabri Uzun?

Girift bir cinayet üzerinden MHP’ye “Kandil” benzetmesi yapabiliyorsan, özgürlüğünü istediğin terörist Demirtaş’ın Hendek-Çukur olaylarında “Hendek kazanların ellerinden öpüyorum”, “Şanlı direniş gösteriyorlar” şeklinde PKK’lı teröristleri azmettirerek şehit ettirdiği 793 askerimizin, polisimizin bir katili de sensin o halde aklı kısa Sabri Uzun! Oldu mu?

Aklı kısa Sabri Uzun!

PKK’nın şehit ettiği askerlerimizin, polislerimizin ruhları hiç rüyana kâbus olarak girip “Yazıklar olsun senin gibi Emniyetçiye” diyerek yüzüne tükürüyor mu? Ya da yaşayanla karşılaştığında bu tepkiyi gösteren var mı?

Çünkü sen silah arkadaşlarına ihanet eden, şehitlerimizin katillerine şirinlik yapan adamsın!

Emniyetçi sıfatı taşıyıp, şehit polis ve askerlerimizin katillerine şirinlik yapan bu adamın sökülen rütbesi, elinden alınan silahı geri verildi. Celladına âşık bir hukuk ve devlet düzeni mi olur? Maalesef oluyor işte. Tartışmaların odağındaki AYM’nin durumu da bu değil mi? İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın PKK aşığı bu tür emekli emniyetçilerle ilgileneceği günü bekliyoruz. Bunun bir de Hanifi Avcı diye yoldaşı var. Onu da unutmamak lazım.

Yüzlerce şehidimizin azmettirici katili PKK’lı teröristlere özgürlük isteyerek, vatanseverlere saldıran bu şahsiyet yoksunlarını Emniyet Müdürü yapan düzen kahrolsun! Binlerce kez yazıklar olsun…

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar