Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Hafızanızı mı sildirdiniz İP'li bukalemunlar?

Bu İP’li yöneticilere, milletvekillerine seçim sonrası yeni bir beyin nakli mi yapıldı yoksa hafızalarını sıfırlayan bir cihaza mı sokuldular bilmiyorum ama yaptıklarını, söylediklerini unutan her türlü davranışları sergilemeye başladılar. Geçen günlerde, yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapmış İP’in sözcüsü Kürşad Zorlu’nun, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl bahanesiyle şehit ailelerini arama istismarından bahsetmiştim.

Hafta sonu PKK’nın yörüngesine girdiğini beyanlarıyla tescillemiş CHP’nin kongresi vardı. Kemal Kılıçdaroğlu, en yakın ekibinin kendisini hançerlemesi ve “Evladım” dediği Ekrem İmamoğlu’nun İBB kaynaklarını seferber etmesi yüzünden kongreyi kaybetti. Ama gözü arkada kalmasın, CHP içinde yarattığı çizgi aynen devam edecek gözükmektedir. Atatürk’ün mirası bir partinin kongresinden, PKK irtibatlı ve iltisaklı Selahattin Demirtaş, Osman Kavala gibi tescilli vatan hainlerine selam gönderirken, el verdiği Özgür Özel’de “Osman Kavala'ya, Selçuk Mızraklı'ya, Selahattin Demirtaş'a selam olsun.” diyerek bu çizginin takipçisi olacağını göstermiştir.

Başa dönersek Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hançerlendim” sözüne karşı, yeni beyin nakli yapılmış hafızası silinmiş gibi davranan tepki gösteren İP’li yöneticilere ve milletvekillerine…

İP Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır da Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’in kongreden PKK’lılara selam göndermesinin videosunu koymuş ve üzerine şunları yazmış: “Terörist ile kumpasçıların arasında sıkışanların bunlara tek tek selam yollamasına şaşırmıyoruz. Al bayrak üzerindeki yıldız ve hilalin tam arasında duran biz, koşulsuz şartsız bir tek ona selam duruyoruz. Selam olsun Türk’e. Selam olsun Bayrağıma.”

İP Denizli Milletvekili Yasin Öztürk diyor ki: “Sen Selo’ya selam söylemeye devam et, sonra da ‘sırtımdan hançerlendim’ diye sırf kurultay, koltuk uğruna utanmadan yalan söylemeye devam et.

 

İP Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir diyor ki:

" Amblemindeki 6 oktan birisinde Milliyetçilik olan bir partinin Genel Başkanı sıfatı ile Selahattin Demirtaş’a selam gönderiyor ve sonrasında da sırtınızdan hançerlenmekten bahsediyorsunuz. Hakkımızı helal etmiyoruz”

İP Kocaeli Gençlik Kolları İl Sekreteri olan Erol Derin diyor ki: Her mikrofonu eline aldığında Selahattin Demirtaş'a selam gönderenlerin seçim kazanması imkânsızdır. Son olarak "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz." diyen Selahattin Demirtaş teröristtir."

Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Özgür Özel’e karşı PKK’lılara selam gönderme tepkisi gösteren İP’liler bunlar. Belki gözden kaçırdığım başka İP’liler de vardır.

İP’li bu yöneticilerin isimlerini yazmadan söylediklerini okursanız sanırsınız ki bu cümlelerin sahibi bir MHP’li ve Ülkücüdür.

Madem Selahattin Demirtaş, size göre teröristbaşı APO’nun heykelini dikmeye çalışan PKK’lı bir terörist, o halde Genel Başkanınız Heval Akşener ve kadrosu niçin sürekli terörist Demirtaş’a özgürlük istedi?

Hatta Heval Ablanız hızını alamamış PKK’lı Selahattin Demirtaş'ın “Başak ile birlikte Meral Hanım'ın kapısını çalar, kahvaltıya geldik” yorumuna “Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız' diye kabullenme göstermiş, daha sonra da "Tamamen içimden gelerek söyledim. 'Selahattin Demirtaş'la kahvaltı yaparım' ifademin arkasındayım." demişti.

2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Heval Ablanız, bugün PKK’lı terörist dediğiniz Selahattin Demirtaş’ın özgürlüğünü “Aday gösterilmiş bir kişinin de kampanyasını rahatlıkla bizlerle eşit koşullarda yapmasını isterim" cümlesiyle belirtiyordu.

İP Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, “Yüzlerce askerimizi, polisimizi azmettirdiği PKK’lılara şehit ettiren nasıl serbest bırakılır” diye duruş sergilemek yerine "Ben hukukçu olarak diyorum ki; AİHM bir karar verdiyse, sözleşmede de bir hükmümüz varsa siz ona uyarsınız. Demirtaş'ın serbest bırakılması lazım. Çünkü sözleşme bunu söylüyor" dediğinde neredeydiniz?

İP’e bir dönem Genel Sekreter, sözcü, milletvekili, başdanışman yaptığınız Aytun Çıray, “Selahattin Demirtaş'ın bu ülkenin birliği, bütünlüğü, demokrasisi, özgürlüğü ve insanımızın kardeşliği için düşüncelerini dikkatle dinleyeceğim” demesine ve PKK’lı Selahattin Demirtaş'ın Twitter paylaşımını alıntılayıp, "Artık bizi millet yapan unsurlara #VicdanKardeşliği'ni eklemeliyiz" diyerek HDP birlikteliği pozları vermesi karşısında neredeydiniz?

Meral Akşener’in gazetesi Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, televizyon ekranlarından "Bir kere bağlama çalan adamdan, türkü söyleyen adamdan zarar gelmez. Selahattin Demirtaş’ın ben türkülerini dinledim, bağlamasını dinledim. HDP'nin Türkiye partisi olması yolunda çok ciddi adımlar attı. Ben Selahattin Demirtaş'ın son dönemlerdeki açıklamalarını tarihi buluyorum.” dediğinde neredeydiniz?

Daha çok örnek istiyorsanız sayfalarımıza sığmayacak kadar elbette var. Bukalemun gibi girdiğiniz süreçlere göre sürekli renk, süründüğünüz siyasi atmosferlere göre yılan gibi deri değiştirip durmayın. Sizin terörist Demirtaş’a özgürlük naralarınız arşivlerde bulunmaktadır. CHP’de terörist Demirtaş’a özgürlük istemeyen, cezaevinde onu ziyaret etmeyen kalmış mıydı? CHP’de terörist Demirtaş için “İnşallah Cumhurbaşkanı seçilir” diyen yöneticiler bile vardı. Kemal Kılıçdaroğlu, “Selahattin Demirtaş ile bu ülkeyi inşa edeceğiz” dediğinde CHP ile ittifak yapmaktan vaz mı geçmiştiniz?

CHP-HD(P)KK ortağı olarak sizin bu konularda yatacak yeriniz yok. Fakat sizde “Balık hafızalıları ne kadar çok kandırırsak o kadar kâr” diyorsunuz değil mi?

Terörist Demirtaş’ın 2019 yerel seçimlerinden önce PKK’nın yayın organına “Ama sizi (AK Parti-MHP) tarihin çöp sepetine göndermek için BATI'da CHP ve İYİ Parti’ye rağmen onların adaylarını destekleyeceğiz ve iktidarınızı sallayacağız." açıklamasını yaparak sizin partinize de HD(P)KK’nın destek vereceğini ifade etmesini içinizden açıklayacak birisi var mı?

Aferin size! Beş yıl sonra Selahattin Demirtaş’ın PKK’lı bir terörist olduğunu anlayabildiniz. Gelecek günlerde terörist Demirtaş aşığı Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu ile yan yana geldiğinizde göreceğiz sizi. Nasıl olsa düşene vurmak modadır. Şimdilerde herkes Kemal Kılıçdaroğlu’na vuruyor. Tezgâhlarınız asıl bundan sonra anlaşılacaktır.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar