Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Hizbullah’tan şeref, PKK’dan onur mu alıyorsunuz?

MHP’de siyaset yaparken "Abdullah Öcalan'ın heykelini dikmek isteyenlerin ellerini kırarız” diyordu. MHP’den ayrıldıktan sonra o ellerini kırmak istediği PKK’lılara “Ellerimle kahvaltı hazırlamaya hazırım” noktasına getirdiler. Öyle bir savruldu ki, içinden “Heval Meral” çıktı. Referandumda HDP ile birlikte “Hayırcı” yaptılar. HDP ile birlikte anayasa değişikliği için taslak hazırlattılar. Yerel seçimlerde HDP ile birlikte CHP’nin belediye başkan adaylarını desteklemek için ittifak yaptırdılar. Şimdi de yine terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile onu yan yana getirip Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kampanyası yaptırıyorlar. PKK’nın siyasi uzantısı HDP “Bir oy Kemal’e, bir oy HDP’ye” kampanyasını yaparken, Meral Akşener de “Bir oyunuz Kemal’e, bir oyunuz Meral’e” kampanyasını sürdürmektedir. Kemal Kılıçdaroğlu hem PKK’ya hem de Meral’e umut oluyorsa vardır bir bildikleri…

Türkiye, CHP-PKK ilişkisini konuşuyor. Bu ilişki doğal olarak Meral Akşener’i de hem ilgilendiriyor hem de siyasi olarak vuruyor. Meral Akşener’in masadaki rolü “Milliyetçi insanları kandırmak ve aldatmak” olduğu için, ona verilen görev CHP-PKK ilişkisini sürekli inkâr etmek, yalanlamak ve “cambaza bak cambaza” repliği olan sirk gösterileri yapmak oluyor.

Şimdi hangi aklıevvel danışmanı ona akıl verdiyse her gittiği mitingde bu rolünü oynamak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Senin sol elinde PKK, sağ elinde Hizbullah var” diye cırtlak bir ses tonuyla bağırıyor.

PKK’nın siyasi uzantısı HDP ve terörizm merkezi Kandil seninle birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyorsa hangi sol elden bahsediyorsun Heval Abla?

Yüzlerce kişinin azmettirici katili terörist Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy dileniyorsa kaç çeşit PKK var sana göre?

Geç bunları, bize hikâye anlatma… Bu hikâyeleri çok seviyorlarsa seni destekleyen uyuşturulmuş partililerine anlat.

Kandil’deki Sabri Ok bile “PKK, İYİ Parti aynı yerde. Biz faşizme karşıyız. Onlar da şu an karşıyız diyorlar. Eğer böyle katıksız faşist olmasaydılar herkes böyle bir tutum sergilemezdi. AK Parti-MHP faşizmi bu düzeydedir” açıklamasını yaparken, PKK televizyonlarında cirit atmasıyla bilinen CHP’nin HD(P)KK’laşmış yüzü Sezgin Tanrıkulu “Her partinin öncelikleri var ama biz bazı önceliklerimizden vazgeçtik, İYİ Parti de bazı önceliklerinden vazgeçti ve ortak bir metinde bir araya geldik. Ortak bir metnimiz var, o belgede 2 bin 400 madde var ve aşağıda 6 parti liderlerinin imzaları var. Bu belgenin birçok noktası HDP'nin tutum belgesiyle örtüşüyor. Bu yüzden onlara bakılmalıdır” açıklamalarını yaparken biriniz de çıkıp tepki gösteremiyor ama sen herkesi kör, âlemi sersem sanmaya devam ediyorsun.

Gelelim cırtlak ses tonuyla ifade edilen “Sağ elinde Hizbullah var” konusuna…

“Hizbullah” derken HÜDAPAR’dan bahsettiğini tüm dünya biliyor değil mi?

Peki, bu konuda niçin ikiyüzlülük yapıyor? Çünkü PKK ilişkilerini örtmek için bir perdeye ve senaryoya ihtiyaçları var.

Hadi “HÜDAPAR=Hizbullah” iddianı kabul edelim. O zaman sorularımız seni kendi kazdığın çukura düşürecektir.

Şimdi mitinglerde cırtlak ses tonuyla HÜDAPAR üzerinden “Sağ elinde Hizbullah var” nutukları atıyorsun. O hâlde Hizbullah dediğin HÜDAPAR’ın Genel Başkanı ve kadrosunu niçin İYİ Parti Genel Merkezi’nde “Şeref verdiniz. Ayaklarınıza sağlık” diyaloglarıyla taltif ettin?

Onlar Hizbullah ise size nasıl bir şeref vermiş oldu?

Dün şeref verirken, şimdi niye vermiyor?

Bu görüşmeyle de yetinmeyip İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Şenol Sunat ve İYİ Parti kurucu üyelerinden Mehmet Arslan’ı niçin HÜDAPAR’a gönderip elinde çiçek mutluluk pozları verdirdin? Az daha şeref kazanmak için mi HÜDAPAR pozları verdiniz?

Bak lafların bumerang gibi seni vuruyor Heval Abla!

Bitmedi. HÜDAPAR terörist ise kurşunlarla şov yaptığın grup toplantısında “Eren Bülbüller, Yasin Börüler, Aybüke öğretmenler vazgeçti mi?” şeklindeki cümlede adını geçirdiğin Yasin Börü HÜDAPAR mensubu bir genç değil mi?

HÜDAPAR mensubu Yasin Börü ve üç arkadaşının da senin kahvaltı hayali kurduğun, CHP’lilerin tapındığı terörist Demirtaş’ın sokağa döktüğü PKK’lı teröristlerin saldırısı sonrası hayatını kaybettiğini biliyorsun değil mi?

Hangi aklıevvel danışmanın konuşma metinlerini hazırlıyorsa, ona söyle seni böyle tuhaf çelişkilere düşürmesin Heval Abla!

Sizin de ortak olduğunuz HD(P)KK destekli ittifakınız içinde “Bul karayı, al parayı” oynayarak PKK iş birliğinizi örteceğinizi sanıyorsanız çok yanılırsınız.

HÜDAPAR ile sizin çok samimi olduğunuz arşivlerdeki fotoğraf ve videolarla delillidir. Diğer ortaklarınız Deva, Gelecek, Saadet’in HÜDAPAR ziyaretleri ortada… Yoldaşın Canan Kaftancıoğlu’nun HÜDAPAR İstanbul İl Başkanı’nı kahve içmeye daveti ve tüm ortaklar olarak Saadet Partisi öncülüğünde düzenlediğiniz “Erbakan’ı Anma Toplantısı”nda HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu konuşmacı yapıp, onu kürsüye çıkarken ve konuşması esnasında alkışlayanlar olarak şimdi onu terörist yapmanızın nedeni nedir? Kuzenin olan Ümit Dikbayır’a sor bakalım, “Hizbullah teröristi” dediğiniz Zekeriya Yapıcıoğlu’nu niye alkışlıyordu?

2018 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen HÜDAPAR’a o zaman hiçbirinizin sesi çıkmamışken, 2023 yılında niçin coştunuz?

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve ekibi terörist olsaydı zaten şu an PKK, FETÖ, DHKP-C, YPG, PYD, MLKP gibi sizin yanınızda olurdu.

Heval Abla sana bir hatırlatma daha yapalım. Hizbullah terör örgütü, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Başbakan Yardımcısı olduğu 57. Hükümet zamanı örgütün elebaşları ve örgütün hücre evleri boyutunda etkisiz hâle getirilip çökertilmiştir.

Cumhur İttifakı’nın Sayın Erdoğan ve Bahçeli arasında imzalan protokolü ortadadır. HÜDAPAR tüm bunları bilerek ve Cumhur İttifakı’nın terörle mücadeledeki başarısını görerek desteklemektedir. HÜDAPAR’ın Cumhuriyet ve Anayasa konusunda sakıncalı, aykırı düşünceleri varsa da zaten Cumhur İttifakı protokolü ışığında bir hükmü yoktur. HÜDAPAR-Zekeriya Yapıcıoğlu ve CHP-Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir kıyaslama yapın, inanın her konuda ihanet içinde zirvede CHP-Kılıçdaroğlu çıkacaktır.

Dün, terör örgütü Hizbullah’ı ezen ve yok eden MHP, bugün terör örgütü PKK’ya en büyük darbeyi vuran Cumhur İttifakı’dır. Kandil ve HD(P)KK’nın HÜDAPAR’dan duyduğu alerjiye de bakınca zaten meselenin özünü herkesin anlamış olması gerekir. Kandil ve HD(P)KK ne zaman HÜDAPAR’dan hoşnut olursa, bunlar da o gün HÜDAPAR’dan hoşnut olmaya başlarlar.

Meral Akşener sana son bir soru daha… Ateizm temelinde kurulan terör örgütü PKK’nın uzantısı olan HDP’yi “Kürtlerin siyasal temsilcisi” görürken, Doğu ve Güneydoğu merkezli muhafazakâr temelde siyaset yapan HÜDAPAR’ı şimdi niçin öcü olarak gösteriyorsun? Çok tuhaf değil mi? Ermeni terör örgütü PKK’nın ne idiğü belirsiz yöneticilerine bu sıfatları veriyorsun da, HÜDAPAR’ın Kürt kökenli Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu niçin hedef alıyorsunuz? Diyarbakır’dan ailece sürgün gönderilmenizle bunun bir alakası var mıdır?

Bu sorulara cevap veremezsin değil mi?

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar