Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Kardeşinin katilleri seni niye seviyor?

KARDEŞİNİN KATİLLERİ SENİ NİYE SEVİYOR?

Bir adam MHP’ye, Ülkücülere, MHP Liderine düşmanlık yapıyorsa bilin ki kuyruğu ya birilerinin elindedir ya da yaşadığı olaylardan dolayı bir kuyruk acısı vardır. Burada “Adam” sıfatının ne kadar uyduğu tartışmalı, FETÖ’den dolayı TSK’dan atılma Mehmet Alkan isminde bir şahıs var. Uzun zamandır MHP’ye ve Cumhur ittifakına yönelik hadsizlikler, pervasızlıklar yapıyor, pespaye yorumlarla herkesi tahrik ediyordu. Gerçi halen devam ediyor. Onun hadsizlikleri henüz miş’li geçmiş zamana geçmedi. TSK’dan atıldıktan sonra bir ara Kemal Kılıçdaroğlu’nun rozet takma töreniyle her konuda HD(P)KK ile iş tutan CHP’ye katıldı. CHP’den üç yıl sonra istifa etti. Sosyal medya sayfalarında sürekli FETÖ’cülere sahip çıkıyor, HDP’lilere ait paylaşımlar yapıyordu.

Türkiye onu kardeşi Ali Alkan’ın şehit olması sonrası cenaze töreninde hükümete yönelik yaptığı öfkeli konuşmasından tanımıştı. Bizlerde çözüm sürecine karşı olduğumuz için o günlerde kendisine şehidin acısına sahip çıkarak destek olmuştuk. Fakat onun niyeti çok başkaymış ki, MHP’ye düşmanlık, HDP’ye şirinlik yapmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde sürekli twitlerini paylaştığı HEDEP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ile sırıtarak bir pozunu paylaştı. PKK’lılara, FETÖ’cülere yaptığı gönülden avukatlığıyla bilinen Ömer Faruk Gergerlioğlu ile pozunun çok tepki çekeğini bildiğinden o paylaşımları üzerine de aklınca ön alan hakaretler yazdı. Bunun gerçek yüzünü yeni görenler ise aşırı tepki gösterdi. Hala da tepki göstermeye devam ediyorlar.

Kendisine yapılan yorumları mahkemeye taşıyarak kazanç kapısı yapan Mehmet Alkan “24 saat içinde kaldırmadığınız takdirde hakkınızda DAVA AÇILACAKTIR. Sonra yok hesabım çalındı yok çocuk yapmış diye ağlamayın!” diyerek tepki gösterenleri tehdit etmiş, tepki göstereceklere ise gözdağı vermeye çalışmıştır.

Şimdi ise bol bol şehit kardeşinin katillerine hizmet eden Ömer Faruk Gergerlioğlu ile niye poz verdiğine dair izahlar yapıyor. Bir açıklamasında “Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın abisi Yarbay (Mehmet) ALKAN 2019 yılında, Akape-Mehape Şer Ortaklığı tarafından, Ankara 27. Ağır Ceza Mahkemesinde "silahlı terör örgütü üyesi" olarak yargılanırken DURUŞMAYA GELEN TEK MİLLETVEKİLİ kimdi biliyor musunuz?  Ömer Faruk Gergerlioğlu. Peki, o sırada ve sonrasında milliyetçiler, cumhuriyetçiler, demokratlar neredeydi?” diyerek sadece onun kendisine sahip çıktığını söylüyor. Bunun gibi iki örnek daha vermiş hepsinde de Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun kendisine sahip çıktığını söylüyor. Onbinlerce insanı öldürten, on bine yakın askerimizi, polisimizi şehit ettirmiş teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyen, her daim PKK’lılara sahip çıkan, PKK’nın siyasi uzantısında siyaset yapan Ömer Faruk Gergerlioğlu, PKK’nın şehit ettiği askerimizin kardeşine niçin bu kadar ilgi gösterir, niye sonsuz destek olur ki?

Ömer Faruk Gergerlioğlu ile pozunu “Gülmek devrimci eylemmiş!” cümlesiyle paylaşan Mehmet Alkan devrimci Fidel Castro’nun “Eğer düşmanın seni övüyorsa sende bir p*ştluk var demektir. “ sözünü de hatırlayacaktır.

Mehmet Alkan istediğin kadar kıvran, istediğin kadar kıvır… PKK hizmetkârlarıyla verdiğin pozla şehit kardeşine en büyük ihaneti gerçekleştirdin. MHP ve AK Partiye istediğin kadar düşman olabilirdin ama PKK’nın siyasi uzantısıyla verdiğin bu samimi pozla maskeni tamamen düşürdün. Kuyruk acının sebebi, ilişkilerinle anlaşılmıştır. Dedik ya bir kişi MHP’ye düşmansa onun kuyruğunu kim tutuyorsa ona bakın ya da yaşadığı bir olaydaki kuyruk acısına…

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar