Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Kemal’in, Meral’in Mahir’i niye topukladın?

Seçimlerden önce Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in, Cumhur ittifakı düşmanlığı yaptığı için sahiplendiği Mahir Akkoyun isimli bir sosyal medya kullanıcısı vardı. Provokatif etiketler tasarlayıp “mahirgra” adlı hesaptan paylaşıyordu. Bu yüzden gözaltına alınınca CHP, İP, HDP ve diğerleri ona sahip çıkma seferberliği başlatmıştı. Geçmişte de Başbuğ Alparslan Türkeş’e “katil”, Muhsin Yazıcıoğlu’na “keşke ölmeseydi de gerçek yüzünü görseydi herkes” dediği ortaya çıkmıştı. Tam bir HD(P)KK ve terörist Demirtaş aşığı… İzmir Büyükşehir Belediyesinin de çalışanı tam da yakıştığı gibi…

O isim bugünlerde yine gündemde… İstanbul/Esenyurt’ta bir tekel bayisinde iki kişinin ölümü, bir kişinin yaralanması ile sonuçlanan vahşet sonrası yine MHP düşmanlığını göstermek için sahne aldı ama bu seferde baltayı taşa vurdu. Esenyurt’ta gerçekleşen vahşeti, MHP ve Ülkücü Hareket ile bağlantılı kılmak isterken saldırıyı gerçekleştirenlerin kendisi gibi HD(P)KK ve terörist Demirtaş aşığı ve eski HDP Milletvekili Berdan Öztürk'ün yiğenleri çıkması sonucu, paylaşımını silip, sosyal medya sayfasını kapattı.

Söyle yazmıştı: Bu cüret nereden geliyor? Çok basit. Daha geçen günlerde büyük bir mafya lideri tahliye edildi. Hemen ardından gidip iktidar ortağı Bahçeli’yi ziyaret edip kameralara poz verdi. Onu tahliye eden Hakim de Yargıtay üyesi oldu. Devir mafyaların devri”

Bu sözlerin sahibi Mahir Akkoyun, olayın içinden PKK’lı mafya, HDP’li çete çıkınca hemen sosyal medyadan topukladı.

Bunların Esenyurt olayına bakış açısındaki ikiyüzlü, tarafgir, pişkin, yüzsüz bir şekilde sessizlik halleri bizim dışımızdaki insanların da dikkati çekmiş durumdadır.

Bu solcuların zekâ geriliği, tarafgirliği, ahlaksızlığı, yüzsüzlüğü gerçekten bu ülkenin temel meselesi haline gelmeye başladı. On binlerce insanı öldürmüş terör örgütü PKK’nın ve diğer sol terör örgütlerin kemiğini yalamaya devam edip bir de çıkıp topluma bu konularda ahkâm kesmeye çalışıyorlar.

Tapındıkları terörist Demirtaş, en az bine yakın insanın ölümüne sebep olduğu gibi yakma, yıkma ve yaralama olaylarının da baş azmettiricidir ama bu şahsiyetsiz şahıslar onu hala sevgi kelebeği gibi pazarlıyor.

Bak bak soruya bak…” Bu cüret nereden geliyor?”

Terörizme ruhlarını, teröristte sırtlarını dayamışlar bir de kendi yandaşlarının sergilediği vahşetten bile başkasını sorgulamaya kalkıyorlar.

Sol’un tüm propaganda yöntemi böyledir. Kara propaganda konusunda çok uzman, cambaza bak propagandalarında çok kabiliyetlidirler.

Mahir Akkoyun da böyle bir propaganda sisteminde kendince çalıp, kendince oynayan figüranlardan biridir işte…

Mahir Akkoyun gibiler sol okyanusta damla bile değildir. Neredeyse tamamı böyledir. Ahlaklı bir solcu bulursan al başına koy yani…

Esenyurt’taki vahşeti işleyen kişiler, HD(P)KK, CHP paylaşımlarını yapanlar yahut beğenenler değil de başkası olsaydı ortalığı yıkacak olanlar şimdi sessizliğe gömüldüler. Esenyurt vahşetini bile MHP’ye bağlamaya çalışan Mahir Akkoyun gibiler şimdi ölü numarası yapıyor. Daha çok bu numaraları yaparlar çünkü doğruları yok ve ilişkileri hep bozuk.

"Elin gözündeki çöpü görürkendi gözündeki merteği görmez" derler ya. Bunların hali de budur.

Kendilerinden birisi her alçaklığı yapınca görmezden gelenlerin varlığı bu toplum için yüktür. Bu anlayış adaletsizliğin, huzursuzluğun, kaosun, kavganın, terörün zemin hazırlayıcısıdır.

Bunların her türlü kara propagandası karşısında dikkatli olmak gerekmektedir. Terör ve terörist sevdalılarının, toplumdaki ikiyüzlülüğünü herkese göstermek gerekmektedir.

Seçimlerden önce Mahir Akkoyun’a “geçmiş olsun” telefonları açan Kemal Kılıçdaroğlu, uzun uzun destek twitleri atan Meral Akşener, ikiyüzlülüğü konusunda topuklayan, sessizliğe gömülen adamınıza bir bakın isterseniz. Ruh hali nasıl? Ne yiyor ne içiyor? Başına bir hal gelmiş olmasın?

Esenyurt’taki vahşet Sol’un maskesini bir kez daha düşürmüştür. Nasıl bir yüz varsa maskeleri düş düş bitmiyor.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar