Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Kendi sözünü provokasyon gören ruh hastaları

Bu CHP harbi tam “Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin” türünden bir parti… Tuhaf bir anlayışları, ilginç bir zekâ seviyeleri var. Vallahi billahi hepsine deli gömleği giydirsen en uygun elbiseleri olur. Biz bunların ruh, karakter ve zekâ hallerini inanın tarifte zorlanıyoruz.

En son yaşanan bir olay da bu yönlerine yeni bir örnek oldu. Şaşkınlıktan yaklaşımlarına ne yorum yapacağımızı bilemez olduk.

Kayseri’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve bazı CHP’lilerin sözlerini el ilanına bastırıp dağıtmışlar, CHP’li yöneticiler, yazarlar, yorumcular bunun için “Kayseri'de seçim öncesi çirkin provokasyon!” diyerek ortalığı ayağa kaldırdılar. Oğlum nasıl bir manyak, nasıl ruh hastasısınız?

Biz rüya, siz kâbus mu görüyorsunuz?

Kemal Kılıçdaroğlu 2016 yılından itibaren “Demirtaş niçin cezaevinde?”, “Demirtaş’ın suçu nedir?”, “Demirtaş’a şeref madalyası takılacak”, “ Demirtaş ile Türkiye’yi yöneteceğiz”,” Demirtaş’ı özgürlüğüne kavuşturacağız” demedi mi? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

Kemal Kılıçdaroğlu “Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” demedi mi? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

Kemal Kılıçdaroğlu ”KHK'lıların tamamını göreve iade edeceğiz” demedi mi? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

Kemal Kılıçdaroğlu "CHP iktidarında yerel yönetim özerklik şartını mutlaka getireceğiz" demedi mi? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

Kemal Kılıçdaroğlu ''Kayyum denen garabet uygulamaları tümüyle bitireceğim'' demedi mi? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

Kemal Kılıçdaroğlu "Bizim Suriye'de ne işimiz var. Türk askeri hangi gerekçe ile Suriye'de?” demedi mi? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır ziyaretinde basın toplantısı düzenledi. Yanındaki PKK sempatizanı kişi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK’lı teröristlere yönelik gerçekleştirdiği başarılı sınır ötesi operasyonlardan duyduğu rahatsızlığa ilişkin “Askeri baskılar, askeri operasyonlar dursun. Bunlar normal bir terör operasyonu değil. Bunlar bir halkı ezme operasyonudur” cümlelerini kurdu. Kılıçdaroğlu susarak onu kabullendi. Irak ve Suriye tezkeresinde HDP ile birlikte Türk Ordusu’nun Irak ve Suriye’de terörle mücadelesine karşı “Hayır” oyu verdi. Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

 

Kemal Kılıçdaroğlu “Hangi gerekçeyle gidiyoruz. Ne işimiz var Libya’da” diyerek Türkiye’nin “Mavi Vatan” adını verdiğimiz Akdeniz politikasına karşı çıkmadı mı? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

CHP’nin beyin kadrosundaki Milletvekili Sezgin Tanrıkulu "Bayraktar SİHA üretimi durduruldu. Dışişleri Bakanı Sezgin Tanrıkulu Türkiye'nin savaş suçu işleyen bu ölümcül silahlara ihtiyacı olmadığını söyledi. SİHA üretim merkezini yurt dışına taşıması için Selçuk Bayraktar'a iki hafta süre tanındı" şeklinde bir paylaşım yapmış ve gelen tepkiler üzerine de "Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız" diye İHA-SİHA düşmanlığı yapmadı mı? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

Kemal Kılıçdaroğlu AB Büyükelçilerine "Terörle mücadele yasası, uluslararası hukuk sorunlarına göre yeniden şekillendirilmelidir" demedi mi? Provokasyon dediğiniz ilan metninde bu yazılı!

Halk arasında “Kendi osuruğuna sahip çıkamayan” diye bir tabir vardır. CHP’nin hali de böyle birşeydir.

Ama çok ilginç olan televizyonlarda, mitinglerde milyonların huzurunda söylediklerini el ilanı üzerine bastırıp dağıtırsanız çıldırıyorlar. Hatta sizi provokatör bile ilan edebiliyorlar.

CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir bu broşürler için demiş ki: “İlimiz başta olmak üzere birçok yerde partimizin logosu ve Cumhurbaşkanı Adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görsellerinin kullanıldığı broşürler dağıtılmaktadır. İçeriği tamamen yalan ve iftiralarla dolu broşürlerle halkımızın zihnini bulandırmaya çalışanlar hakkında gerekli yasal işlemi başlatmış bulunuyoruz. Ama hiç kimse unutmasın ki; bu iftiralar kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne bulaşmaz.”

Adama bak! Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun o broşürdeki sözlerinin videosu bile varken, onlar için “yalan, iftira” diyor. Adamın kendi partisinden haberi yok ama il başkanlığı yapıyor.

CHP Kayseri Milletvekili Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahut Arıkan da  “Sayın Kılıçdaroğlu adına korsan el ilanı bastırıp dağıtmaya başlamışlar! Ahlaksızlık, omurgasızlık, ilkesizlik kaybedecek... Millete anlatacak tek bir kelimesi olmayanlar, iftira atarak sonuç alacaklarını zannediyorlar. Bir kez daha söylüyoruz, müslüman yalan söylemez, iftira atmaz…" açıklaması yapmış. Güler misin, ağlar mısın?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini broşür yapıp dağıtmak “Ahlaksızlık, omurgasızlık, ilkesizlik” ise o sözlerin sahibi Kemal Kılıçdaroğlu ne oluyor acaba? Onun sözlerini dağıtmak provokasyonsa, sözlerin sahibi baş provokatör mü oluyor?

Allah’ın bahşettiği akılı nerde kaybettiniz acaba?

“Yaprağını yerken kıtır kıtır, sapına gelince me!” demeyin.  PKK’lıya, FETÖ’cüye, ihanet politikalarına sahip çıkarken mitinglerde, ekranlarda coşuyorsanız, kendi sözleriniz broşür olarak dağıtılınca niçin kuduruyorsunuz? Gerçekten sizi bilim adamları ayrıntılı incelemeli…

Bundan sonra sahip çıkamayacağınız cümleleri kurarak bizi de uğraştırmayın.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar