Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Müptezel Celal!

MÜPTEZEL CELAL!

CHP’nin başından arkasına teneke bağlanarak gönderilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Celal Çelik isminde müptezel bir avukatı var. Hiçbir partide genel başkanlık yapan yahut yapmış olan kişinin böyle bir dili olan müptezel avukatın varlığına şahit olamazsınız. Açtığı davanın sonucunu “Sözde basın mensubu müptezel Yıldıray Çiçek’in, 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik iftira ve hakaretleri nedeniyle açmış olduğumuz dava sonuçlandı. Davayı kazandık. 75.000 TL tazminata hükmedildi. Mücadeleye ve hesap sormaya devam edeceğiz…” şeklinde duyuran pespaye bir dil sadece onda vardır. Bu müptezelin bu ukala, pespaye dilinden rahatsız olan ve bu tiplemeden nefret eden CHP içinden birçok hukukçu ve siyasetçi bununla ilgili beni aradı. CHP’yi ihanet yuvasına çeviren ve ömür boyu ihanet lekesi çıkmayacak bir parti haline getiren Dersimli Kemal, tam kendine yakışan avukatı bulmuş… Kulis ofisinde karşılıklı masa atsınlar çok iş çıkar bence…

Cumhurbaşkanı adayı olduğunda “Beni eleştirdiğin için asla başına bir iş gelmeyecek”, "Ben başkan olayım beni özgürce eleştireceksiniz. Özgürlüğü dibine kadar yaşayacaksınız" şeklinde demokrat dede rollerini oynayan Kemal Kılıçdaroğlu şimdilerde kiraladığı siyasi kulis ofislerinde herhalde masrafları için havuz oluşturuyor. İşin tuhaf zamanı bana açtığı davaları da bu cümleleri kurduğu süreçlerde açmıştı. Ben de o dönem bu tezatlığını sorgulamıştım.

Yani Dersimli Kemal, siyasi ikiyüzlülüğün dibini sıyırıyor. Hep öyle değil miydi zaten?

Eski mobilyalı ve derme-çatma evinin mutfaklarında halk adamı rolleri oynayan Kemal Kılıçdaroğlu, söylesene bu ofisleri sana kim açıyor?  Zaten sana kimse inanmadığı için “Demokrat Dede, Halk Adamı” rollerinle madara olup CHP’nin başından seni postalamadılar mı?

Biz, tekrar müptezel Celal konusuna dönelim…

Müptezel Celal, hadi yazılarımda yalan, iftira olan bir cümle göstersene…

PKK, YPG, PYD, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütleriyle düşüp-kalkan CHP manzarası benim hayal mahsulüm mü?

Pazartesi günü kaleme aldığım ve bana açtığınız davanın sonucunu değerlendirdiğim Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun?” başlıklı yazımda geniş geniş örnekleriyle yazmıştım. Sosyal medyadan da sordum. Şimdi de soruyorum.

Müptezel Celal!

Acınacak bir şekilde siyasete veda eden Dersimli Kemal, “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur”, “YPG bize saldırmaz” demedi de bunu ben mi uydurdum?

Müptezel Celal!

Dersimli Kemal’in genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, yöneticileri PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG için “Sınırımızda devlet kursun” demedi de bunu ben mi uydurdum?

Müptezel Celal!

Dersimli Kemal, terör örgütü PKK’nın devlet tarafından kapatılan televizyon kanalı IMC'ye çıkıp, Anayasa’nın ilk dört maddesini değiştirmekten bahsetmedi de ve YPG’li terörist Aziz Güler’i savunmadı da bunu ben mi uydurdum?

Müptezel Celal!

Dersimli Kemal, DHKP-C’nin kardeş terör örgütü MLKP’nin kurucusu teröristbaşı için “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” diyen Canan Kaftancıoğlu’nu İstanbul il başkanı yapmadı da bunu ben mi uydurdum?

Müptezel Celal!

Dersimli Kemal, “Sırtımızı PKK’ya, YPG’ye, PYD’ye dayadık” diyen terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile yerel seçimlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ittifak yapmadı da, beraber yollarda yürümedi de bunu ben mi uydurdum?

Müptezel Celal!

Dersimli Kemal, “PKK’nın ölüsüne de, dirisine de sahip çıkacağız” diyen, “PKK terör örgütü değil” diyen PKK’lı Demirtaş’a özgürlük istemedi de “cezaevi yılları için şeref madalyası takılmalı” demedi de “Ülkeyi beraber inşa edeceğiz” demedi de bunları ben mi uydurdum?

Müptezel Celal!

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın DHKP-C'li teröristlerce şehit edilmesinin ardından yapılan operasyonda DHKP-C'nin Türkiye sorumlularından Kamile Kayır'la aynı bölmede yakalanan ve girdiği cezaevinde DHKP-C menfaatleri için ölüm orucu başlatan ve ölen Avukat Ebru Timtik’e CHP sahip çıkmadı da ben mi uydurdum?

Müptezel Celal!

Dersimli Kemal, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Adana’daki mitingte FETÖ’cü gazetecilerin ismini tek tek sayıp onlara özgürlük istemedi mi? Amerika’da FETÖ imamlarıyla kahvaltılı toplantı yapmadı mı? “KHK'lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz" diyerek FETÖ’cülere, PKK’lılara umut verdiğini ben mi uydurdum?

Bak müptezel Celal…

Sana bu örnekler gibi Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin vatana, millete ihanetlerini sayfalarca yazarım. Birinde de çıkıp “Bunlar olmadı, yaşanmadı” diyemezsin.

Türkiye’deki gündemi takip etmeyen, siyasi-güncel olaylardan bihaber ve tarafgir olan sol yargı kadrosunun ve ikili ilişkilerinin sağladığı adaletsiz hukuk kararlarını bize hukuk kazanımı diye pazarlama!

Hukukta en ağa babalarınız hadi çıksın, “CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK, YPG, PYD, DHKP-C, FETÖ ile irtibat ve iltisakı olmadı” desin. Var mı öyle aklı başında bunu diyecek bir hukukçu?

Bu algı operasyonlarını kimlerden öğrendin de içinde yalan ve iftira olan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir yazımın olmamasına rağmen böyle pespaye bir sunum yapıyorsun?

Dersimli Kemal’in müptezel avukatı Celal Çelik…

Pespaye paylaşımlar yaptığın sayfanda yorum yazan soytarı troller, “maaşımın 7 katı tazminat cezası” ifademe takılıp üzerinden geyik çeviriyor. O embesiller, mahkemenin hükmettiği 75 bin tazminat ücreti üzerinden vekâlet ücreti, yargılama giderleri, tazminata işleyen faiz, icra harçları derken ödenecek ücretin ne kadar olduğunu biliyor mu? Yok, eğer 75 bin yeterse elinize verelim susun!

Müptezel Celal, ne yaparsanız yapın Dersimli Kemal’in Türkiye’ye ve CHP’ye yaptığı ihanetleri anlatmaktan asla bıkmayacağız. Türkiye’de sağlıklı işleyen bir hukuk olsa idi zaten Kemal Kılıçdaroğlu şu an terör örgütlerine yardım ve yataklıktan dolayı sevdalısı olduğu PKK’lı Demirtaş’ın yanında yatıyor ve onunla hasret gideriyor olurdu. Değil mi müptezel Celal?

Müptezel Celal…

Dersimli Kemal’in şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’ın cenazesine gönderdiği çelengi “HDP işbirlikçilerini burada istemiyoruz” diye yırtan şehit ailesine dava açan müptezel bir avukat olduğun için sendeki kini, nefreti, öfkeyi anlıyoruz.

Bu ülkede HD(P)KK ittifakıyla Cumhurbaşkanı olmayı başarsaydınız, “Ülkeyi beraber inşa edeceğiz” dediğiniz PKK’lı Selahattin Demirtaş ile şehit ailelerine idam kararları da çıkarırdınız değil mi?

Ah müptezel Celal ah… Türkiye Cumhuriyeti üzerinde HD(P)KK ile ne hayalleriniz vardı değil mi?

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar