Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Olayın ciddiyetini kavra ve Rıfat’a anlat Hüseyin!

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, 2020 yılından bugüne kadar çeşitli aralıklarla ama kararlı bir şekilde Anayasa Mahkemesi’nin özellikle terör örgütlerinin siyasi uzantıları ve mensupları hakkında sürekli hukuki toleranslar sağlamasını, kararlarını hep onların lehine vermesini, aldığı kararlarla hep onları mutlu etmesini çok sert bir şekilde eleştirmektedir. Anayasa Mahkemesi ile ilgili tüm eleştirilerinin, uyarılarının ve çağrılarının merkezinde hep bu konu vardır. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Anayasa Mahkemesiyle olan mücadelesinde ne Osmaniye’de bir tarlasının ne de MHP Genel Merkezi binasının yeriyle ilgili bir davanın kavgası vardır. Onun kavgası Türk milletinin varlığı ve geleceğiyle ilgili kavgadır. Terör örgütü PKK’nın emir ve talimatlarıyla tüm faaliyetlerini Türkiye Cumhuriyeti’ni bölme ve parçalama düşüncesiyle yapan siyasi partilere ve onun mensuplarına, Anayasa Mahkemesi niçin dayanak olmaktadır?

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dikkat çektiği ana konu budur. Türkiye Cumhuriyeti’ni korumakla yükümlü olan yasaları uygulamakla sorumlu olan Anayasa Mahkemesi niçin öz görevini yapmamaktadır?

Söz konusu terör örgütü PKK’nın siyasi uzantıları, terör örgütünün mensupları olunca niçin sürekli “Hak ihlali” kararları vermektedir?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, son dört yıldır Anayasa Mahkemesi’nin bu garabet kararlarını sorguladığından kimi “MHP takıntılı tipler” bunu idrak edememektedir. İdrak ediyor olsalar bile MHP takıntısı yüzünden bu doğru duruşu sürekli saptırmaya çalışmaktadır. İşin en tuhafı ise bunlar içinde Atatürkçü geçinen tiplerin olmasıdır.

BTP isimli küsurat partisinin mirasyedi Genel Başkanı Hüseyin Baş bunlardan birisidir.

Hüseyin Baş, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin MHP’nin 55. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen programda yaptığı Anayasa Mahkemesi artık milli güvenlik sorunudur.

Mahkeme başkanı ve mahut üyeler devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün, toplumsal huzur ve güvenliğin muarızı haline gelmişlerdir.

Böyle gidemez, böyle bir mahkeme yapısı Türkiye’de yüksek yargı organları içinde yer alamaz, almamalıdır.

Verdiği skandal hak ihlali kararlarıyla iç barış ve huzur ortamını sarsan ve kaos üretim merkezi olduğunu teyit eden Anayasa Mahkemesi, tekrar ifade ediyorum ki ya kapatılmalı ya da yeni baştan yapılandırılmalıdır.

DEM’cilerin, DEM’lenmiş CHP’nin ve diğer marjinalleşmiş yedeklerinin Anayasa Mahkemesi’ni siyasi siper haline getirmeleri Türk hukuk sistemine sürülmüş kara bir lekedir.

Teröriste hak ihlali kararı veren bir mahkeme Türk milletinin mahkemesi olamaz, bunun adına da adalet denilemez.” şeklindeki konuşmasını “Devlet Bahçeli: Anayasa Mahkemesi, artık bir milli güvenlik sorunudur.” başlığıyla haberleştirmiş bir sayfayı paylaşarak üzerine “9 ışık düsturuyla yola çıkıp Nebati’nin gözlerindeki ışığa tav olan insan söylemi.” yazmış…

Alakaya bakar mısınız?

Herhalde ‘Dam Üstünde Saksağan Vur Beline Kazmayı’ dersek tam olacaktır.

“9 ışık düsturu” ne alaka?

“Nebati’nin gözlerindeki ışık” ne alaka?

Olayın ciddiyetini kavra Hüseyin!

Atalar, “Baş dille tartılır” demiş…

Hüseyin Baş’ın başını da bu dil seviyesi üzerinden nasıl değerlendirmek gerekiyor?

Seçimlerden önce 6+HDP masasında aksesuar olmak için adeta yalvaran Hüseyin Baş, 6+HDP masasında sürahi dahi yapılmasa da hala o zihniyete şirin görünmeye devam ediyor?

Anlatsana Hüseyin Baş!

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Anayasa Mahkemesiyle ilgili hangi sözü gerçek dışıdır?

“Kapatılma davası yılan hikayesine dönen HDP'ye Hazine yardımının yapılmasını sağlayarak milletimizin ödediği vergilerin Kandil'e gönderilmesine vize vermiştir. Bu rezalettir, bu ihanettir. Bu aynı zamanda cinayettir.” derken haksızlık mı yapmaktadır?

 

“Teröre yardım ve yataklık suçu somut delillerle belgelendirilen HDP'nin devam edegelen kapatma davasını sekteye uğratan Anayasa Mahkemesi Başkanı ve malum üyeleri şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Terörle mücadelede muazzam fedakarlıklar sergileyen kahramanlarımızın hakkı yenmekte, hukuku çiğnenmektedir. Bölücülüğün odağı HDP'nin kapatılması demokrasi onuru, hukuk namusudur. Bu ihanet yuvasının kapatılmasını aylardır sürüncemede bırakanları Türk milleti vakti, saati geldiğinde mutlaka kapatacak." derken yanlış mı yapmaktadır?

 "En son, terörist (Selahattin) Demirtaş ile ilgili hak ihlali kararı verilmesi, üstelik Türk devletinin 50 bin lira tazminat ödemesine hükmedilmesi haklı olarak vicdanları sızlatmıştır." derken haksızlık mı yapmaktadır?

Konuşsana çakma Atatürkçü Hüseyin Baş?

Bu sözlerin hangisinde haksızlık vardır, hangisi gerçek dışıdır?

En son Çağlayan Adliyesi saldırısında öldürülen DHKP-C’li teröristler lehine bile “Hak ihlali” kararı vermiş Anayasa Mahkemesinden bahsediyoruz.

Anayasa Mahkemesi’nin korumaya aldığı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantıları ve mensupları, senin sürekli istismarını yaptığın Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya çalışmıyor mu?

Askerimizi, polisimizi şehit eden, vatandaşlarımızı hayattan koparan terör örgütü PKK’ya hizmet edenlere yasalar etrafında ceza istemenin ve görevini yerine getirmeyen Anayasa Mahkemesinin sorumluluklarını hatırlatmanın nesi sana batmaktadır Rapçi Hüseyin?

Türk milletine acılar yaşatan terör örgütü PKK’nın uzantılarıyla mücadele etmek 9 ışığın hangi maddesine uymuyor Hüseyin Efendi?

  • Milliyetçilik.
  • Ülkücülük.
  • Ahlakçılık.
  • İlimcilik.
  • Toplumculuk.
  • Köycülük.
  • Hürriyetçilik ve Şahsiyetçilik.
  • Gelişmecilik ve Halkçılık
  • Endüstri ve Teknikçilik

Bu maddelerinin tamamı Türk milletinin ezeli ve ebedi düşmanlarıyla mücadele etmeyi gerektirmiyor mu?

Bu maddelerin hangisi MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Anayasa Mahkemesine görevini hatırlatmayı engelliyor?

Bir şemsiye tamircisi, yazmış olduğu şiirleri incelemesi için Shakespeare’a gönderdiğinde ünlü yazarın cevabı “Dostum siz şemsiye yapın, hep şemsiye yapın, sadece şemsiye yapın.” şeklinde olmuş ya…

Sen de o misal, bu siyaset işlerini ve Türkiye’nin meseleleri hakkında ahkâm kesmeyi bırak Rapçi Hüseyin…

Çünkü beceremiyorsun…

Yapabildiğini yap…

Partililere şarkı söylemeye, şarkı klipleri çekmeye ve Stand Up kıvamında mizah üretmeye devam et…

HDP’ye laf söyleme, PKK DEM’liklerine laf söyleme ama çakma Atatürkçülük oynamaya devam et. Olmuyor Hüseyin olmuyor. Oran buran gerçekten çok oynuyor. CHP, “DEM ile ilişkimiz şeffaf şekilde devam edecek” diyecek; PKK DEM’liği “Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fiziki özgürlüğünün sağlanması için” Türkiye’nin birçok yerinde yürüyüş yapmasına “belki yine bir masa kurar beni bu sefer çağırırlar” düşüncesiyle susacaksın. Ama Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için haykıran MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Anayasa Mahkemesi ile ilgili tamamen hak, hakikat olan sözlerinden dolayı rahatsız olacaksın…

Türk tarihi, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin haklılıklarını her daim hatırlayacaktır. Ama senin detone sesli şarkı söylemelerin bile unutulup gidecektir.

Hüseyin Baş ayarında bir de Rıfat Serdaroğlu isminde biri var. Doğru bir sözü ve davranışı yok ama Doğru isimli bir parti kurup orada tek başına Genel Başkanlık yapıyor sanırım…

O da “Bay Bahçeli; Sizdeki bu asabiyetin sebebi nedir? Anayasa Mahkemesi Başkanına neden kızıyorsunuz?” diye sormuş…

Şimdi ona uzun uzun cevap yazmaya bile gerek yok… Çünkü değmez.

Bu düşünce de olan herkes kendi payını Hüseyin Baş’ın önüne koyduğumuzdan alsın…

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar