Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

Öptüğü, övdüğü, özlediği hep bölücü!

CHP’deki ihanet politikalarını sürdürme ısrarında Kemal Kılıçdaroğlu’nu hiç aratmayan Özgür Özel, “El öpmekle dudak aşınmaz.” diyerek bölücü Pervin Chakar’ın elini şapır şupur öpünce bu hali gündem konusu oldu. Geçtiğimiz gün medya mensupları mecliste bu konuyu soruyordu ki, Özgür Özel arkasına bakmadan oradan topukladı.

Bazıları olayı saptırmaya çalışmakta…

Özgür Özel, bir bayan sanatçının elini öpmüş bunda ne varmış!

Özgür Özel’in elini öptüğü kişi Kürt kökenli olduğu için ırkçılar rahatsız olmuş!

Pervin Chakar’ın bölücü kimliği ve ilişkileri ortadadır. Bu savunmalarla Özgür Özel’e perde olacağını sanan herkes ruh hastasıdır.

Pervin Chakar doğru biri olsa, PKK’lı Pervin Buldan onun opera gösterisine niye gelsin?  Ya da Sezgin Tanrıkulu niye gelsin?

Bu düz mantıkla bile baksanız olay anlaşılacak ama hepiniz bu konu üzerinden laga-luga yapıyorsunuz.

Yine bir düz mantıkla bakacağınız örnek vereyim. Seçimlerde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu için kendini paralamış Yılmaz Özdil ve Fatih Altaylı bile bu el öpme hadisesinin seçimlerde CHP’ye ağır faturası olacağını söylemedi mi?

Yılmaz Özdil “Her şeye itiraz etmeyin, değişime bir şans verelim diyorlardı, buyrun… Yerel seçimin seçim afişi akp’ye hediye edildi!” diyerek…

Fatih Altaylı da “Muhtemelen seçim kampanyasında bu fotoğraf, CHP’yi teröristlerle kol kola göstermek için AKP tarafından kullanılacaktır.” diyerek Özgür Özel’in davranışının sıradan bir el öpme olmadığını ve bölücü birinin elini şapır şupur öpmesinin CHP’ye bir faturasının olacağına işaret etmiştir.

Az zekâsı olan bunu anlıyor zaten… Zekâsız olanlarda hala “Bir el öpmeden ne olacak?” diye CHP yardakçılığına devam ediyor.

 Mesele opera izleme açısından sanat düşmanlığı yapılması değil!

 Mesele bir bayan elini öpme nezaketine tepki değil!

 Mesele eli öpülen kişinin Kürt kökenli olmasına dayalı ırkçılık yapmak değil!

Mesele terör örgütü PKK’nın söylemlerine-eylemlerine sahip çıkan, Atatürk düşmanı Pervin Chakar’ın elinin, Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’nin başındaki adam tarafından şapır şupur öpülmesidir.

Türkiye Cumhuriyetini ve CHP’yi Atatürk kurdu. Fakat Atatürk’ün miras bıraktığı CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyen ve şu sözlerin sahibi Pervin Chakar’ın adeta elini yalıyor:

“Kürdistan’da artık her güne bir anma düşüyor. Her yer tabut, mezarlık ve suç mahalli. “

“Doğu Kürdistan’, ‘Türkiye Kürdistan’ı’, ‘işgal altındaki topraklar’, ‘zulüm edilen topraklar’, ‘dört parça”

“Kürtler bölünmüş olmakla kalmadılar, onların topraklarını işgal edenler fırsat buldukça onların topraklarını bir savaş alanına çevirdiler.”

“Kürtlerin sadece haklarına değil topraklarına ve varlıklarına el konulmuştur. “

Özgür Özel’in öptüğü elin sahibinin bölücü dili işte bu…

Böyle bir bölücünün elini öpmesine gösterilen tepkinin “Sanat, Kadın ve Kürt” düşmanlığıyla ilgisi nedir?

Özgür Özel illa öpecek el arıyorsa gitsin şehit analarının elini öpsün. Hem de çocuklarını vatan, millet ve bayrak uğruna şehit vermiş Kürt kökenli birçok şehit anası da var.

Özgür Özel illa öpecek el arıyorsa, HDP’nin dağa kaçırdığı çocuklarını kurtarmak için HDP binaları önünde yıllar önce eylem başlatan ve hala sürdüren Kürt kökenli anaların elini öpsün.

“Pervin Chakar’a Kürt olduğu için ırkçılık yapılıyor” diyen ahmaklar bu fikrimize ne der acaba?

Kürt düşmanı PKK’dır. Kadın düşmanı PKK’dır. Sanat düşmanı PKK’dır. Onların bölücü zihniyetiyle hareket eden Pervin Chakar’ın elini öpen Özgür Özel de onlara destek vermektedir. Pervin Chakar yanına PKK’lı Pervin Buldan’ı alsın da dağda, mağarada sürüngen hayatı yaşayan PKK’lı teröristlere opera sanat gösterisi yapmaya gitsin. PKK’lı terörist Demirtaş’a “Bizim için içeride yatan” diyerek selam çakan Özgür Özel’e de davette bulunun, belki o da gelmek ister. Orada el öpmek için geçit töreni yapsın isterse…

Ahmaklar sürüsüne eğer ki anlayabilirlerse tavsiyemiz şudur: Terör örgütü PKK ve uzantılarına hizmet edenlere yönelik yapılan eleştirileri, Kürt kökenli kardeşlerimize yapılıyormuş gibi sunmasınlar.

Türk-Kürt kardeştir. ABD’nin tasmalı köpeği PKK kalleştir.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar