Yıldıray Çiçek

Yıldıray Çiçek

Mail: yildiraycicek@turkgun.com

PKK’lılarla, FETÖ'cülerle sırıtan, yılışan!

Yaklaşık bir yıl önce “Yargıda yol açan ve fezleke gücü veren kim?” başlıklı bir yazı yazarak açtığı davalarda hangi yargı mensuplarının ona destek olduğunu sorgulamıştım. Bu yazının muhatabı FETÖ mensubu iddiasıyla TSK’dan atılan Mehmet Alkan isimli şahıstı. Gizli bir tanığın onun için “Tenis ve yüzme arkadaşımdı. (…) AKP’ye düşmanlığından, HDP’ye oy verdiğini ima ettiğinden, Fetullahçılarla ilgili kötü düşüncelerimi ifade ettiğimde onları hararetle savunmasından cemaatçi olduğunu biliyorum. ifadelerini kullandığında konu medyada haber olmuştu. Daha sonra yargılandığı mahkemede o gizli tanık “somut bilgim yok, kanaatimi söyledim” deyince somut delil olmadığı gerekçesiyle beraat etmişti.

Mehmet Alkan, TSK’dan atılınca Hayatımın hiçbir döneminde FETÖ ile irtibatım olmamıştır, selam dahi vermedim ama yıllardır bu örgütle beraber olanlar tarafından ‘FETÖ’cü’ diye atıldım.” diye izah etse de TSK’dan atıldıktan sonra poz verdikleri, propagandasını yaptıkları, iletişime geçtikleri hep PKK-FETÖ irtibat ve iltisaklı olan kişiler olmuştur. Mehmet Alkan gibi tipler Türkiye’de bir hayli mevcuttur. Onun tek ayıplandığı konu ise şehit kardeşi olmasıdır. Terör örgütü PKK kardeşini şehit ettiği halde bugün PKK’ya, FETÖ’ye yardım ve yataklık yapanlarla verdiği pozlar tartışılmaktadır.

Geçen günlerde kendisi PKK-FETÖ ortak malı olarak kullanılan Ömer Faruk Gergerlioğlu ile poz verdi ve bu pozunu da 1 milyon dinbaz veya 1 milyon ülküsüz mü derseniz insanlığın ve vicdanın vücut bulmuş hali olan bir tek Ömer Faruk Gergerlioğlu derim.” yorumuyla paylaştı.

Şehit kardeşi Ali Alkan’a ve tüm şehitlere ihanet eden Mehmet Alkan, PKK-Öcalan sevdalısı Ömer Faruk Gergerlioğlu ile verdiği pozu böyle bir yorum yaparak paylaşmakla kalmadı, daha sonra gelen tepkiler üzerine bir hadsiz, gevşek twit daha atarak "Gülmek devrimci bir eylemdir" Yavşaklarla ve ülküsüzlerle hem mücadele edeceğiz hem güleceğiz.” yorumuyla paylaştı.

Oysa ben bugünleri bir yıl önce yazımın başında bahsettiğim yazı içerisinde şöyle tarif etmiştim:

“Belki de şansını biraz da HDP’de deneyecektir. Sayfasında sürekli videolarını paylaştığı HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu aracılık ederse Mehmet Alkan’ın HDP’ye geçişi hızlanacaktır. Ama ya bu adamın akıl sağlığı ya da ihanet şebekeleriyle bağı nedir incelenmelidir. Yoksa bir adam şehit kardeşine bu derece ihanet edemez.”

***

O günlerde bize saldıran, Mehmet Alkan’a sahip çıkan tipler, bugün onu PKK’nın siyasi uzantısı HEDEP’te sözde milletvekilliği yapan Ömer Faruk Gergerlioğlu ile poz verdi diye yerden yere vuruyor. Günaydın beyler… Derin gaflet uykusundan uyanabildiniz mi?

Nerde vatan haini varsa onlara sıcak mesaj vererek şehit kardeşine ihanet eden ve akıl sağlığı oldukça şüpheli Mehmet Alkan’ın poz verdiği Ömer Faruk Gergerlioğlu, askerlerimizi, polislerimizi şehit eden PKK ve teröristbaşı Öcalan’a şu sözlerle sahip çıkan bir vatan hainidir.

“Sayın Leyla Güven Abdullah Öcalan’a tecridin kaldırılması için eylem yapıyor. Bu Kürt sorununun çözümü için çok önemli bir eylemdir. Selamlıyorum...”

          “İmralı’da da Abdullah Öcalan ve yanındaki arkadaşlarına hak gaspı yapıldığına dair ihlalleri Avrupa İşkenceyi Önleme Komisyonu belgeledi!”

Şehit kardeşi Alkan, PKK’lıları ve FETÖ’cüleri çok seviyor ama MHP’lilerden ve AK Partililerden nefret ediyor. Bu nasıl bir ruh halidir?

Mehmet Alkan’ın Ömer Faruk Gergerlioğlu gibi şehitlerimizin katilleriyle yılışarak, sırıtarak poz vermesi gösteriyor ki, bir zamanlar Türk Ordusu’nun şerefli rütbesini şeref ve onur kavramını bilmeyen niceleri taşımış. Ne hazin, ne acı değil mi?

“Gülmek devrimci eylemmiş!”

PKK’lılarla sırıtmanın ve yılışmanın adı çok başka bir şey de onu sırf bunun mahkeme tezgâhlarıyla muhatap olmamak için söylemiyorum. Buradan bu PKK/FETÖ sevdalısının paylaşımları altına yorum yapanları da uyarıyorum. Bu akıl sağlığı şüpheli, vatan hainleriyle sırıtarak/ yılışarak poz veren TSK’dan atılmış adamın yorumları altına sinirle, öfkeyle yaptığınız yorumlara dikkat edin. Bu yorumları mahkemeye taşıyarak, orada kurulan ilginç yargı sistemiyle herkese tazminat cezası verdiriyor. Kendisine yorum yazan Türkiye’nin her yerindeki insanları Ankara merkezli mahkemeler aracılığıyla adliye kapılarında toplatıyor. Elbette asıl mesele de yargıda buna kol-kanat geren kimse ortaya çıkarılması olmalıdır.

Düşünün bu adamın MHP’ye yönelik hakaretlerine cevap verdi diye MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy hakkında TBMM’ye fezleke hazırlanmıştı. Bir yıl önceki yazımda “Bu adamın MHP milletvekili hakkında fezleke düzenletecek bu gücü nereden aldığını çok merak ediyorum.” diye bir soru sormuştum ve hala bunun cevabını bulamadık. MHP milletvekili hakkında fezleke hazırlatan bu adamın garibanlar hakkında sonuç aldığı davalara şaşırmamak gerektiğini tekrar vurguluyorum. Açtığı davaları kazanç kapısı haline getirmiş bu adama yorum yazarken, herkesin sinirlerine hâkim olmasını gerektiğini üzerine basa basa söylüyorum. Biliyorum onun PKK’lı hainlerle yılışarak poz vermesi hepinizi öfkelendirdi ama böyle bir gerçek de var.

Mehmet Alkan’ın ihanet sırıtışlarına tepkinizi gösterin ama mahkemelere müdavim olmamak için yazdıklarınızda dikkatli olun. Şehit kardeşini yılışarak, sırıtarak satan Mehmet Alkan’ı tarih nasıl olsa hafızalara kazıdı.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar