6 Dizi Birden Yayından Kaldırılıyor! Hangi diziler final kararı aldı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
6 Dizi Birden Yayından Kaldırılıyor! Hangi diziler final kararı aldı?
Abone ol
Reytinglerde durumlar kötüye giden diziler yakın zamanda final bölümü ile ekranlara son defa buluşacak. Peki hangi diziler finale gidiyor? Nisan ve Mayıs ayında final yapacak diziler hangileri? İşte fdetaylar..

Sezon sonu yaklaşıyor ve hem reyting hem de senaryo kaynaklı birçok dizi final yapacağını açıkladı. Bu diziler arasında en sevdikleriniz de yer alabilir. Peki hangi diziler final yapacak? Sevilen isimler artık farklı projelere geçecek. Şu an için devam etmekte olan ancak sezon sonu ekranlara veda etmesi beklenen 5'i aşkın dizi bulunmakta. Bu dizilerden bahsedeceğiz ve neden final yaptıklarını izah edeceğiz.


Bu Sezon Hangi Diziler Final Yapacak?
 

Sefirin Kızı Dizisi
Sefirin Kızı, ilk sezonunda oldukça etkili bir başlangıç yapmıştı. Ancak sonra dönemlerde istediği başarıyı elde edemedi. Kırılma noktası, başrol oyuncusu Neslihan Atagül'ün diziden ayrılması olmuştu. Devamında gelen çeşitli oyuncu ayrılıkları sonucu Sefirin Kızı dizisinin final yapacağı açıklandı.
 

Hekimoğlu Dizisi
Hekimoğlu'nun şu an için Kanal D'de yayınlandığı biliniyor. Ancak dizinin düşen reytingleri farklı bir platforma geçme ihtimalini artırdı. Hatta bu konuda Blu Tv ile bir anlaşma sağlanacağı konuşuluyor.
 

Ramo Dizisi
Ramo dizisinin reytingleri her ne kadar iyi gitse de artık senaryo anlamında bir tıkanmanın yaşandığı görülüyor. Sevilen dizinin yakın zamanda final yapacak olması izleyicilerini üzdü.


Baraj Dizisi
Baraj dizisini izleyenler senaryoyu oldukça etkili bulmuştu. Fakat dizinin ilerleyen bölümlerinde yaşanan olaylar sıkıcı gelmeye başlayınca reytingler de aynı ölçüde azalma gösterdi. Şimdi ise Baraj dizisinin yerine Savaşçı dizisinin ekrana gelmesi bekleniyor.
Seni Çok Bekledim ve Çukur dizileri de bu sezon final yapacak. Dizilerin ayrılma nedenleri arasında Seni Çok Bekledim'in reytingi düşükken Çukur'un da hikayesi son bulduğu için final yapacağı kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FETÖ’yü ilk deşifre eden isim 'Mehmet Kutlular' yaşamını yitirdi!Önceki Haber

FETÖ’yü ilk deşifre eden isim 'Mehmet Ku...

Bahçeli: Görünmeyen imza Kılıçdaroğlu’na aitSonraki Haber

Bahçeli: Görünmeyen imza Kılıçdaroğlu’na...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar