Ülkücü Hareketin içine fitne için çökmüş kirli yüzlerden biri: SUAT BAŞARAN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkücü Hareketin içine fitne için çökmüş kirli yüzlerden biri: SUAT BAŞARAN
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün resmi Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulunarak şu cümleleri kullandı; "Gün geçmiyor ki, partimizi hedefine alan karanlık söylemler şaibeli ve şüphelerin odağı haline gelmiş çevreler tarafından ortaya atılmamış olsun!” ifadeleri dikkat çekmişti. Bu çerçevede; Ülkücü-Milliyetçi Hareketin içine sızmayı başarmış şaibeli isimlerin kirli yüzleri de bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Suat Başaran da bu isimlerden bir tanesi...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, şu ifadeleri kullandı; "Almanya’da MHP’yi haksızca ve hayasızca masaya yatırıp sorgulamaya cüret edenler, onurlu ve omurgalı iseler; hainleri, haşhaşileri, darbecileri nasıl barındırdıklarını, nasıl muhafaza ettiklerini, hangi imkanları sunduklarını açıklamaları insanlığa karşı görevleridir”

Şimdi soruyoruz…
Ey Suat Başaran; 
- MHP’yi bölüp parçalamak için kimlerden talimat aldın, kimlerle anlaştın?
- Almanya’da hangi devlet yetkilileriyle ve neyi görüştün?
- Alman istihbaratı ile bağlantın nedir? Hangi emir ve talimatlar alıyorsun?
- Her fırsatta Cumhur İttifakı’na saldıran sen, Almanya şansölyesi Merkel’den ne talep ettin? 
- HDP’nin oylarıyla bugün Başkanlık koltuğunda oturan Mansur Yavaş’tan aldığın para karşılığında ne yapacaktın?

MADEM İŞ ADAMISIN VERGİ LEVHAN NEREDE A SUAT?

İşadamı pozuyla geziyorsun ya Suat... İnsan haliyle merak ediyor, hangi işin adamısın, ne iş yaparsın sen? Madem işadamısın vergi levhan nerede a Suat?  Hayatında senin SGK girişin oldu mu? Ülkücüler, değil Almanya'ya sıradan bir Orta Avrupa ülkesine girerken bile vizede sıkıntı yaşarken.sen Almanya -Türkiye arası yıllardır mekik dokudun be Suat. Yahu, sana sen kimsin diyen de mi olmadı be Suat? Bir ayağın Almanya da diğeri Türkiye'de yaşıyorsun ama bu paraların kaynağı nedir be Suat? Daha doğrusu parayı nereden indirdin? Biliyoruz, canını sıktın biraz, belki de "incindin" amma gel gör ki, hem ayranım dökülmesin hem canım sıkılmasın olmuyar be Suat! 

ÜLKÜCÜ HAREKETLE YÜZLEŞME VAKTİN GELDİ ARTIK

MHP’den ihraç edilen Suat Başaran, sosyal medya hesabından kaleme aldığı yazıda MHP’ye ve Liderin yanında duran ülkücülere ağır ithamlarda bulundu. Yıllarca sanki Ülkücü-Milliyetçi Harekete hizmet etmiş gibi beylik laflar kullandığı “Yeni bir yol” başlıklı yazısında “Devletin bekası” söylemini de kendince alaya alıyor. MHP’nin bizim ülkülerimizi, ülkücülüğümüzü, ideallerimizi, devlet ve beka telâkkimizi, Türkiye sevdamızı temsil etmiyor” hezeyanını savuran Başaran, Ülkücü iradenin son kurultayda ortaya koyduğu ‘2023 kararı’nı yok hükmünde gördüğünü de ifade etmekten çekinmedi.

BAŞBUĞUN SÖZÜNÜN İÇİNİ BOŞALTMAYA ÇALIŞTI

Suat Başaran, yine sosyal medya yazdığı yazıda Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “Ülkücülük MHP de olur” sözünü kendi sinsi planlarına alet etmekten de çekinmeyerek, “Başbuğ bunu söylerken kavramının felsefi karşılıklarından bahsetmemişti şüphesiz; siyasi hareket olarak kavramın bânisinin kendisi olduğunun altını çizmişti sadece...” ifadelerini kullanmaktan da utanmadı.
Ey Suat Başaran, Ülkücüye ve Ülkücü iradeye bu kadar saldıran sen heryerde Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı sıfatıyla dolaşmaya, bu sıfatı kullanmaya utanmıyor musun? Senin yeni bir sıfatın mı yok? Yoksa sıfatsız mı kaldın? Hem sivil harekete davet ediyor hem de tüm platformlarda Ülkü Ocakları eski genel başkanı sıfatını utanmadan kullanıyorsun!

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ!

Kinden, nefretten, cinnetten sıyrılmayı bir türlü “Başaran” olamadın… Keşke o kitabının adını “Yaşasın Fitne” diye koymasaydın Suat Başaran…
Öyle kongreden kongreye Almanya'dan çıkıp gelip sadece delege ülkücülerle görüşerek, onların zihinlerini bulandırarak "Ülkü Devi" olunmuyor Suat Başaran...
Bu hareketi bozmak, harekete fitne salmak için 1 Kasım'da yediğin nanelerini de unutmadık, topuklu Meral için topladığın imzaları da...
Alamanya'larda yaşayıp sen, orada "ülkücülük" oynarken buradaki ülkücüler davasına, partine ve liderine sahip çıkıyordu!
Kimin, kimlerin adamı olduysan git onların davasını güt Suat. Git Alman Başbakan Merkel'in eteğine yapış! Sadakat yeminleri et, deşifre olmanın diyetini öde!.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çavuşoğlu'ndan ABD'ye net mesaj: "S-400 satın aldık ve iş bitti"Önceki Haber

Çavuşoğlu'ndan ABD'ye net mesaj: "S-400...

119 yaşındaki Şeker Nine herkesi şaşırttıSonraki Haber

119 yaşındaki Şeker Nine herkesi şaşırtt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar