MHP’YE ASKER KÖKENLİ ADAY ADAYI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’YE ASKER KÖKENLİ ADAY ADAYI
Abone ol
MHP Silifke Belediye Başkan aday adaylarından Şaban Kaya, tecrübelerini ve birikimlerini Silifke’nin gelişmesi ve halkın mutluluğu, refahı için kullanacağını dile getirdi.

6 yıl Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan ve terörle mücadele eden, 1994 yılında başladığı görevi kendi isteği ile 2000 yılında sonlandıran Şaban Kaya, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi 4 yıllık Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. 2002 yılında belediyecilik ile tanıştı. Evli ve üç çocuk babası olan Şaban Kaya, kızının birini de üç ay önce evlendirdi.

Bundan sonraki bölümü Şaban Kaya’nın ağzından dinleyelim:

MHP’Yİ İKTİDARDA TUTACAĞIZ

“MHP’den Silifke Belediye Başkan aday adayı oldum. Silifke’me en verimli şekilde hizmet etmek istiyorum. Belediyecilik tecrübeme güvenerek, Silifke Belediyesinin Milliyetçi Hareket Partisi yönetiminin devamını sağlamanın yanında, Mersin Büyükşehir Belediyesini de, Milliyetçi Hareket Partisi yönetimine kazandırmak için mücadele edeceğim.

Kendi isteğim ile uzman çavuşluktan ayrılarak, 2002 yılında Akdere Belediyesinde işe başladım. 2002-2009 yılları arasında Hesap İşleri ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yaptım. 2009 yılında da Uzuncaburç Belediyesinde Mali Hizmetler Müdürü olarak naklen atandım. Uzancaburç Belediyesinin Büyükşehir Yasasının çıkması sonrasında kapanmasının ardından Silifke Belediyesine geçiş yaptım.

AKDERE VE UZUNCABURÇ’TA YAPILANLAR

2002-2014 yılları arasında, görev yaptığım Akdere ve Uzuncaburç Belde Belediyelerinde, asli görevim Mali Hizmetler Müdürünün yanında, belediyenin Fen İşleri, Temizlik İşleri, Su İşleri, Yazı İşleri gibi birimlerin hizmetlerini de yürüttüm.

Ayrıca; 2009-2014 tarihleri arasında, Aksufat İçme Suyu Birliği, 2009-2012 yılları arasında Silifke Sulama Birliğindeki görevlerimi ikinci görev olarak yürüttüm.

Bu dönemde yapılan çalışmalar:

a) Akdere Belediyesi, Kanalizasyon Kesin Projesi.

b) Akdere Belediyesi Arıtma Tesisi Kesin Projesi.

c) Akdere Kanalizasyon borusu alım ihalesi ve Kayseri boru fabrikasından kabulünün yapılması.

d) Akdere Çimento Fabrikası Sanayi Bölgesi İmar Planı hazırlanması ve ÇET raporu çalışması.

e) Uzuncaburç Belediyesi, 32.500 metre cazibeli içme suyu projesi yapımı ve proje uygulaması. 

f) Uzuncaburç Sulama suyu için 17.500 metre çelik boru alım ihalesi ve boruların Uzuncaburç Sulama Kooperatifine teslimi.

SİLİFKE BELEDİYESİ VE MESKİ

6360 Sayılı Büyükşehir Belediye Yasası ile Silifke Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü kadrosuna yasa gereği kadrom ile atandım.

Ekim 2014 ile Eylül 2015 tarihleri arasında, MESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde, Bilgisayar İşletmeni Kadrosunda, MESKİ Silifke Şube Müdürlüğü İdari İşler Şefi görevine atanarak, bu süre içinde, görevimi hiç aksatmadan yürüttüm.

İdari İşler Şefi görevinin yanında, mahalleye dönüşen köylerin yanı sıra belediyelikten mahalleye dönüşen Uzuncaburç beldesinin de içinde bulunduğu Aksufat bölgesi, Atayurt, Arkum, Atakent ve Narlıkuyu Beldelerini kapsayan Aksufat grubunun Teknik İşler Şefi hizmetlerini de yürüttüm.

Eylül 2015 tarihinde Silifke Belediyesine naklen geçtim. Ve halen Silifke Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktayım.

SİLİFKE ÇOK DAHA İYİLERİNE LAYIK

Değerli Silifkeli Hemşerilerimizin ve İl adayı olan Silifke’mizin, geleceğini daha iyi olabilmesi için bu yola çıktım.

Silifke’de yaşayan insanların, daha huzurlu, daha barışçıl, daha ekonomik ve daha güvenli yaşamlarını sürdürmeleri için, hiçbir insanımıza ayrım yapmadan, yaratılanı severim yaratandan ötürü diyerek, ilçemizde gönül birliğini sağlamak için, belediyecilik tecrübeme, bilgime ve becerilerime güvenerek, bu şehri yönetmeye talip oldum. Milliyetçi Hareket Partisinden Silifke Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurumu yaptım. Hedefim, daha yaşanabilir bir Silifke, sorunlarını geride bırakmış bir kültür ve medeniyet şehri Silifke oluşturmaktır.

SİLİFKE ŞAHLANMALI…

Turizm, tarım, sanayi, deniz, coğrafi konum, doğal güzellikler, tarih, kültür…

Bir şehrin gelişmesi ve büyümesi, tüm sorunlarından arındırılmış olması yukarıda saydığımız özelliklerle de doğru orantılıdır. Tarih ve kültür şehri Silifke’nin tüm sorunları kısa sürede halledilebilir durumdadır. Planlı ve programlı çalışmalar, ortaya koyacağımız projelerle birlikte Silifke hem il olacak hem de örnek gösterilerek bir şehir haline gelecektir. Bu şehrin insanları en güzel şekilde, sorunsuz ve tüm sorunlarını halletmiş bir Silifke istiyor ve bu göreve biz hazırız. Silifkeli hemşerilerimizin gönlüne gireceğiz.

Önemli olan sorunlara çözüm üretmek ve sorunları ortadan kaldırmak. Silifke halkına güveniyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

KAYNAK: Silifkesesimiz


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tek seferde yatırım bedeli 53 milyar lirayı bulan eserleri hizmete alıyoruzÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tek seferde yatır...

Bakan Işıkhan: Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğizSonraki Haber

Bakan Işıkhan: Çalışanlarımızı enflasyon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar