Son dakika.. MHP lideri Devlet Bahçeli, Ordu'da konuşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakika.. MHP lideri Devlet Bahçeli, Ordu'da konuşuyor
Abone ol
MHP Lideri Devlet Bahçeli, ‘‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’’ Ordu Mitingi'nde konuşuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) GEnel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’’ Ordu Mitingi'nde konuşuyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başlıkları şöyle;

"14 MAYIS'I KUNDAKLAMAK İÇİN KARANLIK ELLER DEVREDE"

14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları iş başındadır. Küresel medya, dış güçler, emperyalizme ruhunu satmış iç odaklar, ajan provokatörler, bölücü çevreler Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindeler.

"MİLLET İRADESİNE KET VURAMAYACAKLAR"

Ne yapsalar boş. Hangi iftirayı atsalar boşuna. Milletin iradesine ket vuramayacaklar. Türkiye’nin hızını kesemeyecekler. Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler. Kaos arzulayanlara sarsılmaz duruşumuzla engel olacağız. 

MHP ve Cumhur İttifakı, milletimizin bekası, ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Bu görev tarihidir. Maruz kaldığımız stratejik tehditler, küresel senaryoların bölgemizde gösterime sokulan bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir.

"KILIÇDAROĞLU PARAVAN, KUMANDARLI VE KUKLA ADAYDIR"

Kılıçdaroğlu, teröristlerle yol yürümektedir. Zalimlerin kontrolündedir. Bu nedenle Kılıçdaroğlu, paravan, kumandalı, kukla ve 7+2 formatlı kumar masasının icazetli adayıdır. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmış, onların dümen suyuna girmiştir.

CHP VE İP YOLDAN ÇIKMIŞTIR

CHP ve İyi Parti yönetimleri yoldan çıkmıştır. Bu iki parti, yanlarına da Kandil ve Pensilvanya’yı alarak zehir ve zillet saçmaktadır. Oyun büyük, senaryo karanlıktır. Tehlike, Zillet İttifakı’nda düğümlenmiştir.

"HAİN NEREDEYSE ORASI TEMİZLENECEK"

CHP, savunma sanayii ürünlerinden korkmuştur. Hain neredeyse orası temizlenecektir. Kanlı ve kalleş döngüye son vereceğiz, bunu birlikte başaracağız. Terör örgütünü yıkıp geçeceğiz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sendika üyesi kamu işçileri yılda 4 ikramiye alacakÖnceki Haber

Sendika üyesi kamu işçileri yılda 4 ikra...

''14 Mayıs Türkiye'nin beka seçimidir''Sonraki Haber

''14 Mayıs Türkiye'nin beka seçimidir''

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar