Sorgun TSO Genel Sekreteri Sami Erdoğan, TOBB'da Emekli Sandığı Genel Müdür Yardımcılığına atandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sorgun TSO Genel Sekreteri Sami Erdoğan, TOBB'da Emekli Sandığı Genel Müdür Yardımcılığına atandı!
Abone ol
Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Emekli Sandığı Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) 11 yılı Genel Sekreterlik olmak üzere yaklaşık 14 yıldır görev yapan Sami Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Emekli Sandığı Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Erdoğan’ın bu önemli göreve atanması, Sorgun iş dünyasında büyük bir gurur ve sevinçle karşılandı.

Sorgun İş Dünyasında Uzun Yıllar Hizmet

Sami Erdoğan, Sorgun iş dünyasında uzun yıllar boyunca çeşitli önemli görevlerde bulunarak bölgenin kalkınmasına büyük katkılar sağladı. Erdoğan, Tüketici Hakem Heyeti Üyeliği, KOSGEB Girişimcilik Eğitmenliği, İl İstihdam Kurulu Üyeliği, Yozgat Bozok Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Yönetim Kurulu Üyeliği gibi birçok kurul ve danışma üyeliğinde aktif rol aldı.ğ

Yerelden Kalkınma ve Girişimcilik Eğitimleri

Yerelden kalkınma anlayışıyla Sorgun ilçesinde geliştirilen birçok projede etkin rol oynayan Sami Erdoğan, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile bölge ekosistemine katkı sağlayan girişimcilik eğitimlerinde eğitmenlik yaptı ve kalkınma çalıştayları düzenledi. Erdoğan, yatırımcıların doğru yönlendirilmesine destek veren kuruluşlarla kurumsal işbirlikleri geliştirerek Sorgun’un yatırım ortamına önemli katkılar sağladı.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasından Açıklama

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada, Sami Erdoğan’ın yerelde edindiği tecrübeyle yeni görevini de başarıyla yapacağına inandıkları belirtildi. Açıklamada, "Sami Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Yerelde edindiği tecrübelerle TOBB’daki görevinde de başarılı olacağına inancımız tamdır" ifadelerine yer verildi.

Sami Erdoğan’ın Yeni Görevindeki Beklentiler

Sami Erdoğan’ın TOBB Emekli Sandığı Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanması, sadece Sorgun için değil, ülke genelindeki ticaret ve sanayi odaları için de büyük bir kazanım olarak değerlendiriliyor. Erdoğan’ın, TOBB bünyesindeki yeni görevinde de aynı özveri ve başarıyla çalışacağına dair güçlü bir inanç bulunuyor.

Sami Erdoğan’ın bu önemli göreve atanması, Sorgun iş dünyasında ve TOBB camiasında büyük bir heyecan ve beklentiyle karşılandı. Erdoğan, yılların verdiği deneyim ve bilgi birikimiyle TOBB’daki görevine hızlı bir başlangıç yapması bekleniyor.

Sami Erdoğan’ın TOBB Emekli Sandığı Genel Müdür Yardımcılığına atanması, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasında yıllarca süren başarılı kariyerinin bir sonucu olarak görülüyor. Yerel kalkınma ve girişimcilik alanında yaptığı çalışmalarla tanınan Erdoğan, yeni görevinde de büyük başarılara imza atacağına dair güçlü bir güven oluşturdu. Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, Erdoğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Sorgun’un gururu olmaya devam edeceğine inandıklarını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Nüfus ve Sağlık Araştırması yeniden yapılacakÖnceki Haber

Türkiye Nüfus ve Sağlık Araştırması yeni...

"NATO’nun Filistin’de işgale karşı ilkeli bir duruş göstermesi gerekiyor"Sonraki Haber

"NATO’nun Filistin’de işgale karşı ilkel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar